ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΣΤΗ ΛΙΝΤΣ! - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τετάρτη 17 Απριλίου 2019

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΣΤΗ ΛΙΝΤΣ!

Μια σοφή παροιμία λέει: "Τον φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν". Και αυτή η σοφή ρήση ταιριάζει γάντι στη Λιντς Γιουνάιτεντ που τέσσερις στροφές πριν το τέλος του πιο συναρπαστικού Πρωταθλήματος στην Ευρώπη είναι πανέτοιμη τον επόμενα μήνα να ξεκινήσει συζητήσεις με σκοπό ανανεώσεις ποδοσφαιριστών που αν όλα πάνε καλά του χρόνου να αγωνίζονται στη Πρέμιερ Λιγκ.
Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό "Football Insider" και τον έγκυρο δημοσιογράφο, Πίτερ Ο'Ρουρκ ο Ιταλός ιδιοκτήτης των "παγονιών" θα καλέσει στα γραφεία του τους Κεμάρ Ρουφ, Τζακ Κλάρκ και Κάλβιν Φίλιπς με σκοπό να συνεχίσουν να φοράνε τη φανέλα της Λιντς τα επόμενα χρόνια.
Η έγκυρη πηγή που προέρχεται από τους "κόλπους" του ιστορικού συλλόγου αναφέρει ότι η διοίκηση των "λευκών" για να βάλουν από νωρίς τέλος στα μεταγραφικά σενάρια θα προτείνουν αύξηση μισθών και προσαρμογή συμβολαίου.
Το συμβόλαιο του Κεμάρ Ρουφ ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι, αλλά η Λιντς ξέρει ότι ο 26χρονος έχει προσφέρει τα μέγιστα στην ομάδα τόσα χρόνια και θέλει να τον κρατήσει κάτοικο "Έλαντ Ρόουντ" για αρκέτο ακόμα καιρό.
Η περίπτωση του Κάλβιν Φίλιπς τώρα είναι πάνω κάτω γνωστή: Ο 23χρονος διανύει την καλύτερη του σεζόν με τη λευκή φανέλα, ο Μαρσέλο Μπιέλσα είναι ικανοποιημένος με τις επιδόσεις του σκληροτράχηλου μέσου και τον θέλει να ηγηθεί του χρόνου στη μεσαία γραμμή. Ο Φίλιπς έχει ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο, αλλά οι ιθύνοντες της ομάδας θέλουν να κλείσουν τα αυτιά στις σειρήνες του νεαρού άσου νωρίς γι'αυτό θα του προτείνουν αναπροσαρμογή και ενδεχομένως αύξηση ρήτρας.
Τέλος ένα θέμα που χρειάζεται λεπτούς χειρισμούς έχει κάνει ένα μεγάλο ακόμα ταλέντο από τις Ακαδημίες και αναφέρομαι στον Τζακ Κλάρκ που μετά τον τραυματισμό του δεν έχει βρει ρυθμό μέσα από τα λεπτά συμμετοχής που έχει πάρει, αλλά οι μετοχές του είναι ακόμα υψηλές και τα επτά εκατομμύρια που ήταν έτοιμη η Σαουθάμπτον να καταθέσει τον περασμένο Ιανουάριο για τον 18χρονο απορρίφθηκε χωρίς καμία κουβέντα. Τον πρώτο λόγο τον έχει η Λιντς το καλοκαίρι που σχεδιάζει αύξηση συμβολαίου στον νεαρό και ρήτρα αποδέσμευσης πολύ μεγάλη. Άλλωστε σκοπός του νεαρού που είναι γεννημένος στο Γιορκ είναι να παραμείνει στις τάξεις της Γιουνάιτεντ και να εξελιχθεί μέσα από την δουλειά του Μαρσέλο Μπιέλσα.
Ωστόσο όλα θα εξαρτηθούν αν θα πάρει η όχι την άνοδο η Λιντς στη Πρέμιερ, τότε τα πράγματα θα είναι διαφορετικά και αναμένεται "καυτό" καλοκαίρι για όλους όχι μόνο για τον Κλάρκ.
ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΣΟΥΙΦΤ ΚΑΙ ΓΟΥΕΛΑΝ
-------------------------------------------------------------------------
Από εκεί και πέρα, καθημερινά τα ονόματα σε ενδεχόμενο ανόδου της Λιντς, ύστερα από 14 χρόνια στη Πρέμιερ Λιγκ δίνουν και παίρνουν. Παρέλαση ονομάτων σε σάιτ και εφημερίδες, όμως τα στόματα είναι κλειστά μέχρι να εξασφαλισθεί η άνοδος.
Ο Μαρσέλο Μπιέλσα έχει μάθει να δουλεύει με λίγους και καλούς παίκτες και δεν θέλει μεγάλα αστέρια στην ομάδα που μετέπειτα μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στα ήδη υγιή αποδυτήρια.
Τελευταία ονόματα που ήρθαν στο προσκήνιο έχουν να κάνουν με τους Τζον Σουίφτ και Νοέλ Γουέλαν. Και μάλιστα το δημοσίευμα αναφέρει ότι τα ποσά δεν είναι και τόσα αλμυρά για το πορτοφόλι της Λιντς που θα αλλάξει ριζικά το καλοκαίρι με ένα δυνατό ξεσκαρτάρισμα στο υπάρχουν ρόστερ.
Η αλήθεια είναι ότι ο Ραντριτζάνι με τους Κίνιαρ και Όρτα έχουν κάνει προεργασία για τις μεταγραφές του καλοκαιριού, αλλά κανένα όνομα δεν ευσταθεί παρά τα σενάρια και τις φήμες που αιωρούνται πάνω από το "Έλαντ Ρόουντ".

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ