«Είχαμε μεγάλο θυμό από πέρσι, γίναμε πιο κυνικοί στον ΠΑΟΚ!» - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Κυριακή 28 Απριλίου 2019

«Είχαμε μεγάλο θυμό από πέρσι, γίναμε πιο κυνικοί στον ΠΑΟΚ!»

Τα όσα έγιναν πέρσι στο πρωτάθλημα θύμωσαν τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, με τον άμεσο συνεργάτη του Ραζβάν Λουτσέσκου, Ντιέγκο Λόνγκο, να παραδέχεται πως βρήκαν έξτρα κίνητρο.
Για τη γνωριμία του και τη συνεργασία που έχει εδώ και πολλά χρόνια με τον Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε ο άμεσος συνεργάτης του, Ντιέγκο Λόνγκο, σε ιστοσελίδα της πατρίδας του. Ο Ιταλός σημείωσε μεταξύ άλλων πως ήταν μια εξωπραγματική χρονιά με ξεκάθαρο πλάνο το πρωτάθλημα, όντας θυμωμένοι και πιο κυνικοί από ποτέ, μετά τα όσα έγιναν πέρσι.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για την συνεργασία του με τον Ραζβάν Λουτσέσκου: «Εργάζομαι στο εξωτερικό εδώ και 15 χρόνια. Έχω προπονήσει στην Ιταλία ακόμη και ερασιτεχνικές ομάδες… Όταν ο Ράζβαν έψαχνε κάποιον για να προσθέσει στο επιτελείο του, ένας φίλος μας έφερε σε επαφή. Μετά από τρεις ημέρες, βρισκόμουν ήδη στην προπόνηση. Ήταν στη Ραπίντ Βουκουρεστίου. Εκείνη την εποχή παίζαμε στο τότε Κύπελλο UEFA και καταφέραμε να φτάσουμε μέχρι τα προημιτελικά. Από εκείνο το σημείο και μετά, συνεχίσαμε να δουλεύουμε μαζί. Για δύο χρόνια προπονήσαμε την Εθνική Ρουμανίας, στη συνέχεια είχαμε την εμπειρία στο Κατάρ, επιστροφή στη Ρουμανία και στη συνέχεια προέκυψε η Ελλάδα. Τρία χρόνια στη Ξάνθη και αυτά τα δύο χρόνια στον ΠΑΟΚ.
Την προηγούμενη χρονιά κερδίσαμε το Κύπελλο Ελλάδος και στον αγωνιστικό χώρο το πρωτάθλημα. Αυτή τη χρονιά, παρά το γεγονός πως ξεκινήσαμε με μείον δύο, καταφέραμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα μετά από 34 χρόνια».
Για την πορεία του ΠΑΟΚ: «Ήταν μια εκπληκτική, εξωπραγματική χρονιά. Κερδίσαμε όλα τα ματς και είχαμε μόλις τέσσερις ισοπαλίες. Από την αρχή, ξεκινήσαμε με μεγάλο θυμό και επιθυμία. Ο θυμός προέκυψε από αυτό που μας πήραν πέρσι έξω από τον αγωνιστικό χώρο. Αυτό ήταν σίγουρα ένα έξτρα κίνητρο για εμάς και μας έκανε πιο κυνικούς. Ακολουθήσαμε ένα ξεκάθαρο μονοπάτι στο πρωτάθλημα με ποιοτικούς παίκτες και ορισμένους νεαρούς που θα μπορούσαν να παίζουν και στην Ιταλία».
Για το μέλλον: «Φυσικά, ο στόχος του συλλόγου είναι να μπει στους ομίλους του Champions League αλλά και να παραμείνουμε στην κορυφή της Ελλάδας. Κερδίσαμε το πρωτάθλημα μετά από τόσα χρόνια. Αυτοί είναι οι στόχοι του ΠΑΟΚ. Πρέπει να δούμε και το δικό μας μέλλον αφού η συνεργασία ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου. Το ποδόσφαιρο είναι περίεργο, οτιδήποτε μπορεί να συμβεί…».
Για τα δυνατά σημεία του ΠΑΟΚ: «Στον ΠΑΟΚ έχουμε έναν μέσο, τον Σάκχοφ, που πάντα σκοράρει 8-9 γκολ σε κάθε σεζόν. Μπορεί να αγωνίζεται στο κέντρο αλλά φτάνει εύκολα στη γραμμή του γκολ. Μετά έχουμε τον Σέρτζιο Ολιβέιρα, ο οποίος είναι δανεικός από την Πόρτο, που έχει εμπειρία από το Champions League, έχει σκοράρει κάποια γκολ και είναι πολύ σημαντικός για εμάς. Έχουμε και τον Βιεϊρίνια, πρωταθλητής Ευρώπης με την Πορτογαλία του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος αγωνίζεται ως αριστερός μπακ αλλά βοηθάει τα μέγιστα και στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Χάρη στη δουλειά του συνεργάτη μας, Κριστιάνο Μπάτσι, πετύχαμε πολλά γκολ από στημένες φάσεις όπως κάνει η Αταλάντα τώρα… Τέλος, έχουμε τον Μάτος που είναι γεννημένος δεξιός οπισθοφύλακας αλλά έχει έφεση στο σκοράρισμα».Πηγή:sdna.gr και paokvoice

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ