ΛΙΝΤΣ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ: ΑΝΑΣΤΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΥΣ (!!!) - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Σάββατο 20 Απριλίου 2019

ΛΙΝΤΣ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ: ΑΝΑΣΤΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΥΣ (!!!)

Το χειρότερο σενάριο παίχθηκε xθες στο "Έλαντ Ρόουντ" για τη Λιντς Γιουνάιτεντ, η οποία μπορεί να ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς το παιχνίδι με την αποβολή του Τσίπρε στο 14' λεπτό, ο οποίος έκανε πέναλτι με το χέρι του, όμως αργότερα ο κάκιστος Πάμπλο Ερνάντεζ νικήθηκε από τον Γουόλτον που έσωσε την εστία του.
Δεν άργησε να έρθει το 1-0 για τα "παγόνια" του Μαρσέλο Μπιέλσα, αφού στο επόμενο λεπτό από πλεονεκτική θέση ο Πάτρικ Μπάμφορντ έγραψε το 1-0 με υπέροχο σουτ.
Από εκεί και πέρα παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα οι ποδοσφαιριστές της Γιουνάιτεντ έπαθαν μπλάκ άουτ. Πριν το 45λεπτο και συγκεκριμένα στο 44' λεπτό της αναμέτρησης η Γουίγκαν ισοφάρισε σε 1-1 με τον Μάσει.
Στο β' ημίχρονο κανείς δεν προμήνυε αυτό που θα ερχόταν: Το χειρότερο 45λεπτο από τη νέα χρονιά πραγματοποίησε η Λιντς και οι ποδοσφαιριστές μας, οι οποίοι ήταν εκτός τοπ και χρόνου. Αδιάφοροι, άνευροι και σε πολλές φορές εκνεύριζαν το κοινό του συλλόγου με τις ενέργειες τους που δεν έφεραν τελικά το 2-1, αλλά το αντίθετο το 1-2 για τους "Λάτικς" με τον ήρωα της βραδιάς τον Μάσει στο 62' λεπτό.
Τι και αν μπήκε ο Ρουφ με τον Φόρσο καμία βοήθεια. Το ίδιο και για τον Τζακ Κλαρκ που ζάλιζε τη μπάλα, χωρίς ουσία. Με υπέροχη τακτική ο Πολ Κουκ εκνεύρισε τους παίκτες μας, εξουδετέρωσε τα ατού της Λιντς, όμως είχε σε μεγάλη βραδιά και τον Γουόλτον που όποτε χρειάστηκε κατέβαζε τα ρολά.
Από τον Κίκο Κασίγια μέχρι και τον Πάτρικ Μπάμφορντ ΟΛΗ η ομάδα ήταν ΤΡΑΓΙΚΗ έως ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΗ!!!
Μετά το τέλος αγώνα ο Μαρσέλο Μπιέλσα δήλωσε ότι για την ευθύνη της ήττας φταίει αυτός και αποκλειστικά.
Στο πιο κρίσιμο σημείο του Πρωταθλήματος η Λιντς έπαθε κλακάζ και τώρα τρέχει δεν φτάνει. Τελείωσαν οι δικαιολογίες.
Χαρταετό πίσω η άμυνα, ο Γιάνσον άφηνε τη θέση του και έπαιζε στην επίθεση και μάλιστα σπάνια γύριζε πίσω για να βοηθήσει τον Μπεράρντι.
Η μισή ομάδα αν τελικά καταφέρουμε και ανέβουμε δεν κάνει για Πρέμιερ Λιγκ τέλος. Και δεν το λέμε τώρα για την ήττα, βγάζει μάτια.
Κέρδισε η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 2-0 τη Νότιγχαμ Φόρεστ και σε ισοβαθμία (82 πόντους) με την ομάδα μας την Μεγάλη Δευτέρα να ταξιδεύει στο Λονδίνο για να κοντραριστεί με την Μπρέντφορντ, ενώ οι λεπίδες ταξιδεύουν στο Χαλ.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ