Αθάνατος, ποτέ κότα λυράτη - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Σάββατο 27 Απριλίου 2019

Αθάνατος, ποτέ κότα λυράτη


Αθάνατος, δεν ήταν ποτέ κότα λυράτη...
Ο Τζόνυ πήρε το όπλο του όταν έπρεπε!
Τώρα παρακολουθείς μπάσκετ και βλέπεις γατάκια υπεραθλητές που ξέρουν να βυζαίνουν καλύτερα από το να μάχονται.... Τσουτσέκια να τα λυπάσαι... Το άθλημα σου λέει ο άλλος ο μακακοκάυλης. Ποιο άθλημα ρε τελέπα; Από την αρχαιότητα μέσα στο Κολοσσαίον μέχρι το τέλος του 20ου αιώνα υπήρχε και ο ανδρισμός σε κάθε άθλημα.Τώρα παίζουν αφυδατωμενες παρθένες!!
Ας θυμουθούμε τον Τζόνυ!
Στις 5 Νοεμβρίου του 1988, ο ΠΑΟΚ χωρίς τον Πρέλεβιτς (δεν είχε ακόμη δικαίωμα συμμετοχής στην Ελλάδα) έσπασε το αήττητο 80 νικών και σχεδόν τεσσάρων χρόνων του Άρη, με το ιστορικό 81-78, τον Τζόουνς να σημειώνει 30 πόντους (μαζί και το τελευταίο καλάθι του ματς), τον πρόεδρο Βεζυρτζή να κηρύσσει την έναρξη της αυτοκρατορίας του Άρη και τον Νιούμαν να δηλώνει: "Ευχαριστώ τον Θεό που με αξίωσε να κοουτσάρω αυτή την ομάδα. Σήμερα ήταν η βραδιά μου…"
Τρεις μέρες αργότερα, ο τρελό-Τζόνι έδινε μια κλοτσιά στην καρδάρα με το γάλα. Η αλήθεια είναι ότι συγκρατήθηκε όσο μπορούσε, βλέποντας τον Ιταλό ρέφερι Γκρόσι να σφυρίζει άλλα αντ' άλλων στον επαναληπτικό (για τον β' γύρο του Κυπέλλου Κόρατς) Ερ.Αστέρα-ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς είχαν νικήσει 95-85 στον πρώτο αγώνα. Στην κατάμεστη 'Χάλα Πιονί'ρ, προηγήθηκαν ακόμη και με διαφορά οκτώ πόντων, πριν επέλθει ολικό μπλακ-άουτ, βρεθούν πίσω στο σκορ και τελικά με δυο βολές του Μακαρά να κάνουν το 86-76 και να στείλουν το ματς στην παράταση. Νωρίτερα, βέβαια, ο Γκρόσι είχε… τρελάνει κόσμο, αποβάλλοντας με πέντε φάουλ Τζόουνς, Φασούλα, Σταυρόπουλο και Πρέλεβιτς!
Όταν στο ξεκίνημα της παράτασης, ο ίδιος ρέφερι έδωσε την μπάλα στον Αστέρα για λάθος του Μέλις στο τζάμπολ, ο Νιούμαν… βγήκε από τα ρούχα του. Τον έσπρωξε και το κακό είχε γίνει.
"Δεν έπρεπε να το κάνει, αλλά και ο Ιταλός νομίζω ότι έκανε το… φλόπινγκ του αιώνα" σχολιάζει ο Φασούλας 
στοιχεία και από contra.gr
ΚΙΛΚΙΣΙΩΤΗΣ

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ