LEEDS ΕΠΤΑ ΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΘΑΥΜΑ! - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 4 Απριλίου 2019

LEEDS ΕΠΤΑ ΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΘΑΥΜΑ!

ΕΠΤΑ ΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΘΑΥΜΑ!
Επτά στροφές πριν το πέσιμο της καρό σημαίας στο Πρωτάθλημα της Τσάμπιονσιπ στην Αγγλία με της Νόριτς Σίτι (81), Λιντς Γιουνάιτεντ (76) και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (74) μα δίνουν μια τελικής πτώσεως μάχη για την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια του Βρετανικού Ποδοσφαίρου.
15 ολόκληρα χρόνια πριν από εκείνη την αποφράδα ημέρα, τα "παγόνια" του Μαρσέλο Μπιέλσα και του μεγαλομετόχου, Αντρέα Ραντριτζάνι να είναι πολύ κοντά στο μεγάλο θαύμα. Η προσμονή και η δίψα του κόσμου τεράστια. Αυτό μάλιστα φάνηκε από το καλοκαίρι με την έλευση πολύ καλών προσθηκών και του Αργεντίνου μέντορα που έχει το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης αυτής της φανταστικής πορείας, με μικρό ρόστερ και πολύ ταλέντο από τις φημισμένες Ακαδημίες των "λευκών".

Μετά την επική ανατροπή το περασμένο Σάββατο στο "Έλαντ Ρόουντ", την πυρηνική δύναμη του ιστορικού συλλόγου κόντρα στη Μίλγουολ (3-2) το συγκρότημα του του Μπιέλσα έχει να δώσει δύο εκτός έδρας ματς. Η αρχή γίνεται με την Μπέρμιγχαμ Σίτι το Σάββατο του Γκάρι Μονκ και ύστερα στην πολύ σκληρή για να πεθάνει ομάδα του Πρέστον του Άλεξ Νιλ.
Από εκεί και πέρα η Γιουνάιτεντ έχει ένα ακόμα ντέρμπι Γιορκσάιρ αυτό με την ανεβασμένη Σέφιλντ Γουένστντει του Στιβ Μπρους εντός έδρας (σ.σ. άλλο ένα λογικά σολντ άουτ) και ύστερα το πρόγραμμα απλοποιείται, καθώς ταξιδεύει στο Λονδίνο για να παίξει με την Μπρέντφορντ που δεν έχει ούτε στόχο ανόδου ούτε στόχο πλέι οφς αυτή τη σεζόν.
Φιλοξενεί η Λιντς την Άστον Βίλα, η οποία στα τελευταία ματς είναι μεταμορφωμένη προς το πολύ καλύτερο και δίνει δικό της αγώνα για την είσοδο στα πλέι οφ και τελειώνει στο "Πόρτμαν Ρόουντ" με την υποβιβασμένη Ίπσουιτς Τάουν.
Στο γράφημα της φωτογραφίας μπορείτε να διαβάσετε το πρόγραμμα των δύο μεγάλων αντιπάλων έως το τέλος του πιο σκληρού και αμφίρροπου πρωταθλήματος στο κόσμο.
Άπαντες πιστεύουμε παρά τα προβλήματα που ξεπηδάνε εδώ και καιρό στους "κόλπους" του συλλόγου ότι στο τέλος η άνοδος θα επιτευχθεί και θα καεί από χαρές και πανηγύρια η πόλη του Λιντς που αδημονεί για το μεγάλο γεγονός!!!
Κανένας μα κανένας σύλλογος δεν θα χαριστεί στη Λιντς Γιουνάιτεντ. Με το σπαθί μας θα καταφέρουμε την πολυπόθητη άνοδο, αρκεί να υπάρχει στήριξη, πίστη και προσήλωση όλων στο δημιούργημα του Μαρσέλο Μπιέλσα.
Leeds United Greek Supporters

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ