ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΚΙΝΑΛ ΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΟ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τρίτη 21 Μαΐου 2019

ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΚΙΝΑΛ ΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΟ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Η επίσημη πρόταση να είναι υποψήφιος βουλευτής στην Α’ Θεσσαλονίκης, που είχε κάνει το ΚΙΝΑΛ στον υπεύθυνο επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Κυριάκο Κυριάκο την 1η Απριλίου, τελικά δεν ήταν Πρωταπριλιάτικο αστείο!

Αναλυτικότερα σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr  και της voria.gr,

«…ο Κυριάκος Κυριάκος το συζητά σοβαρά και έχει επικοινωνήσει και με την ίδια την Φώφη Γεννηματά!!!.

Όπως προκύπτει η πρόταση έγινε όταν γράψαμε ότι ο ίδιος είχε δηλώσει ότι προτίθεται να αποχωρήσει από τη θέση του στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο τέλος της φετινής σεζόν.
Οι αντιδράσεις στην ενδεχόμενη υποψηφιότητα του έχουν 3 κατευθύνσεις:
1) Από αυτούς που δεν δέχονται το δεξί χέρι του κυρίου Σαββίδη.Κι αυτό καθώς ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης κινείται σε άλλο πολιτικό χώρο στηρίζοντας από την αρχή της παρουσίας του στην Ελλάδα τον ΣΥΡΙΖΑ.
2) Από αυτούς που γνωρίζουν από πρώτο χέρι και συναδέλφους τους, τους αποκλεισμούς του  τόσα χρόνια που ήταν στον τομέα επικοινωνίας της ΠΑΕ. Χαρακτηριστικά λένε: Το να εντάξουμε στα ψηφοδέλτια τον Καραπαπά της Θεσσαλονίκης, τι θα μας ωφελήσει;Θα σκάσει μπούμεραγκ υποστηρίζουν!!

3) Κακά τα ψέματα. Το ΚΙΝΑΛ δύσκολα θα πάρει περισσότερους ψήφους και από την Ένωση Κεντρώων στην Α Θεσσαλονίκης και θα εκλέξει 1 το πολύ βουλευτή. Οι άλλοι υποψήφιοι που στήνουν πλάτη τόσα χρόνια και έβλεπαν να τους παίρνει την έδρα ο κ. Βενιζέλος, δεν θέλουν κάποιον ...... που θα ''αγοράσει'' τη θέση..

Εμείς παρακολουθούμε στενά το θέμα και επειδή ο κύριος Κυριάκος είναι γνωστός στα αθλητικά δρώμενα λόγο της θέσης του και των πρακτικών του και θα σας ενημερώνουμε αντικειμενικά με την πρώτη ευκαιρία. Το ίδιο άλλωστε  κάνουμε και για άλλους  ποδοσφαιράνθρωπους που θα εμπλέκονται στην πολιτική.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ