Θα τρίζουν τα κόκκαλα του κάδρου! - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

Θα τρίζουν τα κόκκαλα του κάδρου!


Επιβεβαιωθήκαμε! Το πρωταπριλιάτικο ρεπορτάζ μας δεν ήταν τελικά για γέλια…αλλά για κλάματα! Όσο και εάν σας φαίνετε περίεργο ο κος Κυριάκος θα είναι υποψήφιος βουλευτής με το ΚΙΝΑΛ στην Α Θεσσαλονίκης στις εκλογές της 7ης Ιουλίου. 
Όπως λέει  το ρεπορτάζ παραιτήθηκε από τον ΠΑΟΚ. Αυτό που δεν λέει το ρεπορτάζ είναι τι δουλειά θα κάνει από τις 8 Ιουλίου… 
Σημεία των καιρών πάντως είναι μετά την οικογενειοκρατία να υπάρχουν υποψήφιοι βο(υ)λευτές (αλλά και δήμαρχοι) που ''ήταν'' στη σκέπη μεγάλων ολιγαρχικών.
Να πούμε επειδή είμαστε πονόψυχοι, καλή επιτυχία στον κο Κυριάκο; Γιατί; Δεν θα του φτάσει. Ελπίζουμε στην κάλπη να βρει την ψήφο του!

Υ.γ Η φωτογραφία είναι από το ΕΘΝΟΣ συμφερόντων του (πρώην?) εργοδότη του. Καλέσανε και φωτογράφο να αποτυπώσει το ενσταντανέ! Φυσικό, όχι στημένο! Θα τρίζουν τα κόκκαλα του κάδρου! Οχι δεν έιναι ''κακό'' πολιτικό σχόλιο! Αθλητικό site είμαστε, δεν μπλέκουμε με αυτά.Που πήγε το μυαλό σας! Είναι δυνατόν; Για τις φωτογραφικές ικανότητες του ιδρυτή, λέγαμε που ήταν άριστος φωτογραφος και δεν θα του άρεσε η ''αισθητική'' του κάδρου!

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ