Τελικός χωρίς κόσμο θα πρέπει να φέρει αποχωρήσεις - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Σάββατο 4 Μαΐου 2019

Τελικός χωρίς κόσμο θα πρέπει να φέρει αποχωρήσεις

Απίστευτο και όμως ελληνικό!! Στην Ελλάδα του 2019  δεν μπορούν να διοργανώσουν με ασφάλεια έναν τελικό κυπέλλου Ελλάδος.

 Είναι τραγικό στις μέρες μας να μην μπορεί να διεξαχθεί με την παρουσία φιλάθλων και των δύο φιναλίστ ένας τελικός κυπέλλου. Ένα παιχνίδι το οποίο θα έπρεπε να αποτελεί γιορτή για όλους στην Ελλάδα του 2019 και πιο συγκεκριμένα για τους αρμόδιους φορείς ο συγκεκριμένος αγώνας αποτελεί ένα μεγάλο πρόβλημα.

 Ένα πρόβλημα το οποίο ξεκινάει από τους ίδιους καθώς κανένας δεν είναι διατεθειμένος να δρομολογήσει τις κατάλληλες εξελίξεις έτσι ώστε να μπορέσει να διεξαχθεί ο τελικός  με ασφάλεια για όλους τους φιλάθλους και χωρίς παρατράγουδα.

Άλλωστε για να δρομολογήσει κάποιος τις εξελίξεις για κάτι τέτοιο θα πρέπει να πάρει και την ευθύνη. Κάτι που κανένας όπως φαίνεται δεν θέλει να την πάρει σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά.

 Αν τελικά ο τελικός διεξαχθεί χωρίς κόσμο τότε θα αποτελεί μία μεγάλη ήττα για όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο και φυσικά και  περισσότερο προσωπική ήττα για όλους αυτούς που κατέχουν θέσεις-κλειδιά σε αυτό.

 Μία τέτοια εξέλιξη θα έπρεπε να σηματοδοτεί το τέλος της παρουσίας τους στα κοινά τόσο του ποδοσφαίρου οσο και γενικότερα του ελληνικού αθλητισμού, καθώς θα έχουν αποδείξει στην πράξη ότι δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις που έχουν οι θέσεις που κατέχουν.
paokday

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ