Ο προπονητής που εξάπτει τη φαντασία των οπαδών της Γιουβέντους και τι αναμένεται να γίνει σύμφωνα με τον Ντι Μάρτζο - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Κυριακή 19 Μαΐου 2019

Ο προπονητής που εξάπτει τη φαντασία των οπαδών της Γιουβέντους και τι αναμένεται να γίνει σύμφωνα με τον Ντι Μάρτζο

«Στην πραγματικότητα ο Κόντε κατευθύνεται όλο και περισσότερο στην Ιντερ», αυτό έγραψε ο Τζανλούκα Ντι Μάρτζο.

Ενας από τους πιο σοβαρούς Ιταλούς δημοσιογράφους, με καλές πηγές, μίλησε για το θέμα του προπονητή της Γιουβέντους. Στην πραγματικότητα, όσα είπε ο Ντι Μάρτζο αφορούν το μέλλον της Γιούβε με τον Αλέγκρι να είναι εκεί. Στον πάγκο του Allianz Stadium.


«Το όνομα που εξάπτει τη φαντασία των φιλάθλων είναι αυτό του Γκουαρντιόλα. Ο Καταλανός προπονητής έχει συμβόλαιο δύο ακόμη χρόνων αλλά και αποδοχές 19 εκατ. ευρώ. Μια λύση είναι ο Ντεσάμπ. Αλλη μία ο Ποκετίνο. Ο πρόεδρος της Τότεναμ όμως είναι σκληρός διαπραγματευτής και δε θα τον άφηνε να φύγει έτσι», είπε ο Ντι Μάρτζο.

Ο Ιταλός αναλυτής της Serie A εστίασε στο γεγονός πως Γιούβε και Αλέγκρι θα πρέπει να επαναπροσδιορίσουν τη σχέση τους. Βλέποντας πως είναι δύσκολο να βρεθούν πρόσωπα που θα αντικαταστήσουν τον Μαξ, προσφέροντας όμως αυτά που δεν έχει ήδη η ομάδα του Τορίνο, θεωρεί πως είναι πιο εφικτό οι δύο πλευρές, ομάδα και προπονητής, να χτίσουν πάλι από την αρχή τη σχέση τους. 
forzajuve.gr

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ