Bασίλης Σκουντής, Κώστας Βερνίκος και Περικλής Μακρής στο Διεθνές Σχολείο του ΠΣΑΤ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Σάββατο 8 Ιουνίου 2019

Bασίλης Σκουντής, Κώστας Βερνίκος και Περικλής Μακρής στο Διεθνές Σχολείο του ΠΣΑΤ

Τρεις έγκριτοι και καταξιωμένοι αθλητικοί συντάκτες θα μιλήσουν στο Διεθνές Σχολείο του ΠΣΑΤ, που θα διεξαχθεί στην Αρχαία Ολυμπία, από τις 28 Ιουνίου ως την 1η Ιουλίου, στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας.
Ο Κώστας Βερνίκος από το Olympic Channel, ο Βασίλης Σκουντής απο το Cosmote TV και ο Περικλής Μακρής από την ΕΡΤ, θα μιλήσουν για την εμπειρία τους σχετικά με τους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά και για την επόμενη διοργάνωση, στο Τόκυο το 2020.
Υπενθυμίζεται ότι στο Διεθνές Σχολείο του ΠΣΑΤ, θα γίνει παρουσίαση των Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων, που θα γίνουν τον Αύγουστο στην Πάτρα, αναλύοντας τα οφέλη που μπορεί να προσφέρει η διοργάνωση στην πόλη και τη Δυτική Ελλάδα. .
Το βασικό αντικείμενο του 6ου Διεθνούς Σχολείου του ΠΣΑΤ θα είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2020 στο Τόκυο, όχι μόνο από πλευράς οργανωτικής, αλλά και για τη σχέση που έχουν οι συγκεκριμένοι Αγώνες με τον ελληνικό Αθλητισμό. Παράλληλα, θα γίνουν παρουσιάσεις πανεπιστημιακών και άλλων σπουδαίων προσωπικοτήτων, σχετικά με τον αθλητισμό και τον αθλητικό τουρισμό, ενώ θα υπάρχει εκτενή αναφορά στη σύνδεση του φωτορεπορτάζ με τα μεγάλα γεγονότα.
Το Διεθνές Σχολείο απευθύνεται σε αθλητικούς συντάκτες, μέλη και μη μέλη του Συνδέσμου, φοιτητές και σπουδαστές δημοσιογραφίας και συναφών σπουδών, καθώς επίσης και γενικότερα σε όποιον επιθυμεί να παρακολουθήσει υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικό πρόγραμμά του.
Το παράβολο συμμετοχής ορίζεται:
Α) Για τα μέλη του ΠΣΑΤ στα 70 ευρώ και για κάθε μέλος της οικογένειάς τους στα 50 ευρώ.
Β) Για τα μη μέλη στα 90 ευρώ και για κάθε μέλος της οικογένειάς τους στα 70 ευρώ.
Για όσους δεν φιλοξενηθούν (διαμονή – διατροφή) στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας, το παράβολο συμμετοχής ορίζεται στα 50 ευρώ.
Το Διεθνές Σχολείο, που αποτελεί κορυφαίο θεσμό του ΠΣΑΤ από το 2014 και μία από τις σπουδαιότερες δράσεις του, θα έχει και φέτος διεθνή χαρακτήρα με τη συνεργασία της AIPS.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ