ΠΑΟΚ : Η επόμενη «στέγη» του Κυριάκου Κυριάκου μετά τις εκλογές. Η ΕΠΟ; - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Σάββατο 1 Ιουνίου 2019

ΠΑΟΚ : Η επόμενη «στέγη» του Κυριάκου Κυριάκου μετά τις εκλογές. Η ΕΠΟ;

Ενδιαφέρον έχει ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε παλιότερα και το οποίο σας το μεταφέρουμε όπως πάντα αυτούσιο με την πρωτογενή πηγή. Λέτε να γίνει αυτό το σενάριο τελικά; Εμείς για την αντικειμενικότητα του ρεπορταζ και επειδή θα έχετε βαρεθεί να δημοισεύουμε καλά λόγια για τον εργάτη της δημοσιογραφίας, σας το αφήνουμε στην κρίση σας.

Διάβασα χθες με έκπληξη μια σειρά από ρεπορτάζ για τον Κυριάκο Κυριάκο. Για έναν τύπο που έβαλε ο Μπατατούδης πριν καμιά εικοσαριά χρόνια στον ΠΑ(Σ)ΟΚ της εποχής. Έξυπνο παιδί, έμαθε το… ποίημα κατάλαβε και τον τρόπο που επιβιώνεις σε ένα τόσο δύσκολο περιβάλλον. Άλλαξε ουκ ολίγες αλλαγές στην ιδιοκτησία. Βρήκε τρόπο και με τον Ιβάν, που αρχικά δεν ήθελε να τον βλέπει.
Τέλος πάντων. Για να μην το κουράζουμε με τα παλιά. Έχει πρόταση λέει ο Κυριάκος από το ΚΙΝΑΛ για να κατέβει στις ευρώ-εκλογές. Ναι, από το νέο ΠΑΣΟΚ αν είστε έξυπνα παιδιά και πιάνετε τα πρώην και τα επόμενα. Δεν είμαστε όμως στα χρόνια του Ανδρέα, ούτε του εκσυγχρονιστή Σημίτη. Το ΚΙΝΑΛ δεν κάνει πρωταθλητισμό. Κάτι σαν τον Αστέρα Τρίπολης το έχει η Φώφη. Πόσους ευρωβουλευτές να βγάλει δηλαδή ακριβώς; Άρα πόσες πιθανότητες έχει να «χωθεί» κάποιος που ούτε… φράγκα διαθέτει, ούτε κάποιο τζάκι να τον υποστηρίζει.
Δεν υπάρχει λοιπόν σοβαρό θέμα. Μια επικοινωνιακή μπαρούφα είναι. Η μόνη αλήθεια που ακούστηκε για τον διευθυντή επικοινωνίας του ΠΑΟΚ, είναι πως όντως έχει πει στον Μάκη Γκαγκάτση ότι θέλει να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν. Επειδή όμως τέτοια εποχή δεν αφήνεις μεροκάματο Ιβάν Σαββίδη, για να βγεις στην αγορά. Και μιας και ο συγκεκριμένος με τη δημοσιογραφία (όπου και καλά υπηρετεί) δεν έχει συναντηθεί ούτε σε αποκριάτικο πάρτι, για αλλού κάνει τα κουμάντα του. Και όπως φαίνεται τα κάνει καλά.
Προς την ΕΠΟ θέλει να χωθεί. Το παράρτημα του ΠΑΟΚ που έχει φτάσει μισθολογικά να στοιχίζει πάνω από έξι εκατ ευρώ τον χρόνο. Με τον Βαγγέλη τον Γραμμένο τον γίγαντα τη ψάχνει ο Κυριάκος Χ2. Να τη χωθεί και εκείνος σε καμία επιτροπή από εκείνες που μοιράζουν 5χίλιαρα, και να ξύνεται μακριά από τη… φωτιά του πρωταθλήματος. Μάγκας, και έξυπνος. Όλα και όλα. Και εγώ στη θέση του, το ίδιο θα έκανα. Να μαστε ξηγημένοι.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ