Tο ΚΑΤΑΡ θέλει να αγοράσει την ιστορική LEEDS UTD - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019

Tο ΚΑΤΑΡ θέλει να αγοράσει την ιστορική LEEDS UTD

ΝΕΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ RADRIZZANI ΜΕ AL-KHELAIFI ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΑΓΟΡΑΣ ΠΟΣΟΣΤΟΥ ΤΗΣ LEEDS UNITED!
Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα του γαλλικού τύπου από έγκριτα μέσα όπως η L' Equipe, ο ιδιοκτήτης της Paris Saint Germain και πρόεδρος του πανίσχυρου Qatar Investment Group Nasser Al-Khelaifi, θα συναντηθεί εκ νέου με τον Ιταλό μεγαλομέτοχο της ομάδας μας Andrea Radrizzani, ώστε να συζητηθεί το ενδεχόμενο απόκτησης της ομάδας μας από αυτό το επενδυτικό γκρουπ!
Το Qatar Investment Group θέλει να ασχοληθεί ενεργά με την βρετανική αγορά και η ομάδα μας θεωρείται ως ιδανική για αυτή την είσοδο. Πριν από λίγες μέρες ο Radrizzani είχε απορρίψει τουλάχιστον για φέτος το ενδεχόμενο να πουλήσει ένα πλειοψηφικό ποσοστό, θέλοντας να έχει το πάνω χέρι σε τυχόν άνοδο της ομάδας στην Premier League και ψάχνει θεωρητικά μόνο για επενδυτές που θέλουν να συνεισφέρουν μέσω αγοράς μειοψηφικού ποσοστού. Υπενθυμίζουμε πως πέρυσι παραχώρησε το 10% των μετοχών στους San Francisco 49ers (ομάδα της NFL) έναντι του ποσού των 10 εκατομμυρίων λιρών.
Πάντως δεν αποκλείεται μια πολύ καλή πρόταση από πλευράς Al-Khelaifi να πείσει τον Ιταλό επιχειρηματία να πουλήσει ακόμη και το πλειοψηφικό πακέτο (αν και ο Al Khelaifi μετά την αρχική απόρριψη πιθανότατα θα συζητήσει απλά για μειοψηφικό ποσοστό προς το παρόν), αρκεί να ικανοποιηθεί από το χρηματικό αντίτιμο. Οι ίδιες πηγές από τη Γαλλία αναφέρουν επίσης πως ο Radrizzani μιλά με άλλους έξι επενδυτές, ενώ ο Αl-Khelaifi θα συζητήσει και με τον Marcelo Bielsa αυτήν την εβδομάδα.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ