Συγχαρητήρια και καλή αρχή στον Νίκο Αγοραστό! - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019

Συγχαρητήρια και καλή αρχή στον Νίκο Αγοραστό!



Ο νεαρός Νίκος Αγοραστός με τον δάσκαλο του, από τον οποίο παίρνει πολλά Γιάννη Συμεωνίδη.
Καλή αρχή Νίκο με υγεία πάνω από όλα από τους συντελεστές της Αθλητικής Γνώμης.

Tο μεγάλο άλμα στην ποδοσφαιρική του διαδρομή έχει την ευκαιρία να κάνει ο 18χρονος Νίκος Αγοραστός, που επιλέχθηκε και θα πάρει μέρος σε μια σειρά φιλικών παιχνιδιών υψηλού επιπέδου, με πασίγνωστες ομάδες στην Ιταλία.
Ο προπονητής τερματοφυλάκων Γιάννης Συμεωνίδης δούλεψε εντατικά το τελευταίο διάστημα με τον ταλαντούχο νέο, ετοιμάζοντας τον να κάνει το πρώτο μεγάλο βήμα σε μια διαδρομή που η προοπτική η οποία δείχνει να έχει σίγουρα μεγάλες προσδοκίες.

Ο νεαρός Κατερινιώτης τερματοφύλακας, επιλέχθηκε μαζί με άλλα 18 παιδιά (παίζουν σε διάφορες θέσεις), να συμμετάσχει σε καμπ στην Ιταλία και θα παίξει σε φιλικά με ομάδες Serie A.
Η συμμετοχή του αυτή,  του ανοίγει αυτόματα μια θέση στο ρόστερ ομάδας (το λιγότερο Serie D) και αν πάει καλά στα φιλικά,  ίσως και παραπάνω.

Ο Νίκος Αγοραστός δούλεψε τα τελευταία 2.5 χρόνια σκληρά με τον Γιάννη Συμεωνίδη και την περασμένη χρονιά έπαιζε στον Άρη Κοκκινοπλιτών, με τον Γιώργο Σκέντο να του δείχνει εμπιστοσύνη στον 2ο γύρο και να τον ξεκινάει βασικό δίνοντας του την ευκαιρία.



Είναι γεννηθείς το 2001 και απο ότι λένε οι Ιταλοί προπονητές που τον επέλεξαν,  έχει όλα τα προσόντα για να φτάσει ψηλά.

Το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων που θα δώσει ο νεαρός τερματοφύλακας στην Ιταλία:

14.07 fiorentina
17.07 cagliari
19.07  sampdoria
21.07 vicenza
22.07 monza
24.07 sassuolo
26.07 triglav (Α slovenias)
27.07 benevento

Ο Γιάννης Συμεωνίδης θέλησε με τον δικό του τρόπο να ενθαρρύνει τον Νίκο Αγοραστό, κοινοποιώντας το παρακάτω κείμενο:

Λοιπόν Νίκο έφτασε η στιγμή που περιμέναμε όλο αυτό τον καιρό. Αύριο βράδυ που θα πετάς για το νέο σου ποδοσφαιρικό προορισμό θέλω να σκέφτεσαι όλα όσα πέρασες αυτή τη χρονιά. Θέλω να θυμηθείς πως ήταν όταν ξεκίνησες και που κατάφερες να φτάσεις με ταπεινότητα σκληρή δουλειά και πάντα με τη στήριξη της οικογένειας σου που μαζί με εσένα πίστεψαν το όνειρο σου και εσύ τους έβγαλες ασπροπρόσωπους. Να ξέρεις όμως ότι εδώ δεν τελειώνει τίποτα. Σε περιμένει ακόμα πιο σκληρή δουλειά αλλά ξέρω ότι είσαι ένα παιδί που δεν το τρομάζουν αυτά..
Να σου ευχηθώ λοιπόν καλή σταδιοδρομία υγεία δύναμη υπομονή αλλά και επιμονή.
Είσαι μαχητής το απέδειξες θα το αποδείξεις και εκεί και γι αυτό θα πας ψηλά.Keep going Nikos💪⚽️🙏

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ