Η σωστή διαχείρση της κρίσης, τα γρήγορα αντανακλαστικά και η ομοιογένεια ο μεγάλος σύμμαχος του Φερέιρα - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2019

Η σωστή διαχείρση της κρίσης, τα γρήγορα αντανακλαστικά και η ομοιογένεια ο μεγάλος σύμμαχος του Φερέιρα

Η ξαφνική  αποχώρηση του  Ραζβάν Λουτσέσκου ήταν μια πρώτη ευκαιρία να βγουν κάποια πολύ σημαντικά συμπεράσματα τα οποία μπορούν να χαρακτηριστούν και εντυπωσιακά.
Γράφει ο Στέλιος Παπαντωνίου: 

Το πρώτο εντυπωσιακό και ίσως πρωτόγνωρο για τα "ασπρόμαυρα" δεδομένα είναι ο τρόπος της σωστής διαχείρισεις  της κρίσης που δημιουργήθηκε μετά την αποχώρηση του Ρουμάνου τρεις μέρες πριν την αναχώρηση για την Ολλανδία.


Επίσης άξιο θαυμασμού είναι και τα γρήγορα αντανακλαστικα που απέδειξε οτι έχει όσον αφορα την αντικατάσταση του πρώην πετυχημένου προπονητή με έναν νέο που να μπορεί να εμπνεύση...

Γιατί δεν είναι εύκολο Παρασκευή απόγευμα να μένεις χωρίς προπονητή και Κυριακή βράδυ όχι μόνο να έχεις βρει τον Φερέιρα  αλλα να έχεις καταφέρει να τον αγοράσεις  από την Μπράγκα.

Πράγματα που δείχνουν ξεκάθαρα ότι ο σύλλογος ανεβάινει επίπεδο σε όλους τους τομείς με εντυπωσιακό τρόπο.

Απο εκεί και πέρα  πάμε και στα  καθαρά αγωνιστικά, καθώς χθες η ομάδα έπαιζε το πρώτο της φιλικο στην προετοιμασία με τον Αμπέλ Φερέιρα  στον πάγκο κόντρα στην Αλκμάαρ.

Ένα δεδομένο είναι πως δεν μπορούν να βγουν συμπεράσματα από το πρώτο φιλικό και ειδικότερα όταν μιλάμε για μια ομάδα που έχει εδώ και δύο μέρες νέο προπονητή.

Σίγουρα ο Φερέιρα είναι στην φάση αξιολόγησης του ρόστερ και γνωριμίας με τους ποδοσφαιριστές κάτι που το είπε και στις δηλώσεις του μετά το τέλος του φιλικού.

Αυτό το οποίο μπορούμε να πούμε με βάση την εικόνα της ομάδας στο πρώτο ημίχρονο είναι πως η  ομάδα δεν δείχνει σοκαρισμένη και αποσυντονισμένη με τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα του προπονητή.


Κάτι το οποίο στέλνει ευχάριστα μηνύματα ενόψει της συνέχειας. Εδώ αξίζει να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο γκρουπ ποδοσφαιριστών έχει κρατήσει ξανά την ψυχραιμία του χωρίς να από συντονιστεί κάτω από πολύ πιο δύσκολες καταστάσεις όταν κάποιοι φρόντισαν να τους κλέψουν ένα πρωτάθλημα το οποίο κέρδισαν μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.

Στο χθεσινό φιλικο με την Αλκμάαρ είδαμε για πρώτη φορά τον ΠΑΟΚ να αγωνίζεται με σχηματισμό 4-4-2.

Η αντίδραση των παικτών  ήταν αρκετά θετική και σε αυτό βοηθάει και το γεγονός ότι υπάρχει ομοιογένεια, καθώς οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές δουλεύουν μαζί για αρκετό καιρό.

Ένα στοιχείο που είναι υπερ του Φερέιρα και είναι σίγουρο πως θα τον βοηθήσει ενόψει της συνέχειας και  των  αλλαγών που θέλει να κάνει, καθώς ήδη υπάρχει μια βάση και δεν μπαίνει σε μια διαδικασία να δημιουργήσει από το μηδέν.

Αυτά τα λίγα για τα αγωνιστικά....περισσότερα μέσα στις επόμενες ημέρες...

ΥΓ1:Aνακοίνωση έβγαλαν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ για την συμφωνία με τον ΠΑΟΚ.... Τα προηγούμενα χρόνια για τις συμφωνίες με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό που ήταν και γιατί δεν έιχαν βγάλει κάποια ανακοίνωση;

ΥΓ2: Θα ήθελα να μάθω πολύ το ποσοστό των εργαζομένων της ΕΡΤ που εκπροσωπεί η συγκεκριμένη ένωση...

ΥΓ3: Μόνο σε μένα φαίνονται όλα αυτά που γίνονται περίεργα;; Ο Ολυμπιακός συμφώνησε πέρυσι με τη ΝOVA έναντι 6,8 εκ. ευρώ για τριετές κλειστό συμβόλαιο. Ο ΠΑΟΚ από την άλλη είχε από πρόπερσι διετές κλειστό στα 6,4. Ζήτησε από τη ΝΟVA 7,5. Δεν τα βρήκε, πήγε στην ΕΡΤ. Απο την οποία ΕΡΤ ο Ολυμπιακός κάποτε τσίμπαγε 8,5 τον χρόνο, και η Ξάνθη άλλα 2,5. Προς τι λοιπόν τόσος πόνος και τόσα non papers;


ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ