Και ο Ρέμος έχει όφελος από την διαδικασία της παλιάς ΠΑΕ! - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Σάββατο 27 Ιουλίου 2019

Και ο Ρέμος έχει όφελος από την διαδικασία της παλιάς ΠΑΕ!




Ο Αντώνης Ρέμος δείχνει διατεθειμένος να βάλει και αυτός το λιθαράκι του στην υπόθεση της ΠΑΕ Ηρακλής και της κόντρας με την ΕΠΟ και τα αρμόδια δικαστήρια της.

Ο τότε μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ θα έχει όφελος απ’ όλη αυτή την διαδικασία, αφού θα απαλλαγεί από τα τελευταία χρέη που απέμειναν και αυτά δεν είναι λίγα. Τα λάθη του Ρέμου δεν πρόκειται να τα παραδεχθεί ο ίδιος, όμως στο συγκεκριμένο ζήτημα και οι δυο πλευρές έχουν κοινό εχθρό και κοινό στόχο.

Η υπόθεση του 2011 θα πάει στα πολιτικά δικαστήρια ώστε να διεκδικήσουν τουλάχιστον την αποζημίωση των 8 χρόνων, όπου το 2011 άπαντες στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο ψήφισαν κατά του Ηρακλή και τον εξόντωσαν στην κυριολεξία.

Οι δυο πλευρές έχουν βάλει νερό στο κρασί τους αλλά για κοινό στόχο. Την δικαίωση του Ηρακλή αλλά και την απαλλαγή του βάρους ευθυνών από την ΠΑΕ Ηρακλής αλλά και από τον ίδιο τον μεγαλομέτοχο.

Δεν αποκλείεται ο Αντώνης Ρέμος να προβεί και σε ανακοίνωση ώστε να εξωτερικεύσει τις προθέσεις του σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα.

Υ.Γ: Το μπάσκετ βρίσκεται σε καλό δρόμο και οι κινήσεις του δείχνουν αισιοδοξία για κάτι καλό εφέτος. Έρχονται και άλλες εκπλήξεις σύντομα σε μεταγραφικό…

Υ.Γ 1: Το βόλεϊ χρειάζεται άμεσα ακόμα μεγαλύτερη στήριξη ώστε να κλείσει το θέμα της αδειοδότησης, αλλά και του ρόστερ. Θέλει ένα ντου όπως αυτό του Μάϊου.

Υ.Γ 2: Η γραφικότητα του Τομ περνάει κάθε φαντασία, αφού κάθε του ανακοίνωση αναιρεί την επόμενη. Την Τρίτη υπάρχει ραντεβού στον Γ.Σ για να πει τις προθέσεις του, αλλά πάλι βλέπω να μένει στα λόγια.

Υ.Γ 3: Άσε το πληκτρολόγια, το στυλό και τις φωτογραφίες και ασχολήσου με την γκλίτσα…Την ξέρεις σίγουρα καλύτερα…

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ