Εμπειρία στον άσο με Παναγιώτη Βοσνιάδη η Βέροια! - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2019

Εμπειρία στον άσο με Παναγιώτη Βοσνιάδη η Βέροια!

Αποτέλεσμα εικόνας για παναγιωτης βοσνιαδης ΒΕΡΟΙΑ

Η Βέροια θέλει να επιστρέψει δυνατά και πάλι προς τις μεγάλες κατηγορίες, αφού πέρυσι πήρε την άνοδο από την  Γ΄Εθνική, φέτος θα αγωνιστεί στην τροποποιημένη Football League, με στόχο την άνοδο στην Super League 2.
Η Βασίλισσα του Βορρά έχει κινηθεί δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι, με τους Πέντα, Ζούρκο, Καψάλη και Σιμόνι, έψαχνε όμως μια δυνατή ποιοτική λύση κάτω από τα δοκάρια, ο εκλεκτός ακούει στο όνομα Παναγιώτης Βοσνιάδης.

Ο 30 χρόνος πρώην τερματοφύλακας του Ηρακλή, που είχε δύο γεμάτες χρονιές σε Γ΄Εθνική και Football league με τους κυανόλευκους, όμως από τον Ιανουάριο και μετά δεν αγωνίστηκε.
Θα δώσει στην Βέροια εμπειρία στον άσσο.

Ο Παναγιώτης Βοσνιάδης είναι γιος του προπονητή του Κισσαμικού Αλέκου Βοσνιάδη, που έχει στο παρελθόν από τον πάγκο της Βασίλισσας του βορρά.

Ο Βοσνιάδης έχει φορέσεις τις φανέλες των: Αχιλλέα Τριανδρίας, Πυρσού Γρεβενών, Μακεδονικού,Αναγέννηση Γιαννιτσών, ΑΕΛ Λάρισας,Ηρακλή, Αιγινιακού,Αγροτικού Αστέρα, Πανιωνίου, και Ηρακλή.

Παρών στην πρώτη της Βέροιας:



Το ρόστερ της Βέροιας:
Αναλυτικά:
Αλέξανδρος Βεργώνης, Αλέξανδρος Ζούρκος, Αργύρης Μουρατίδης, Αστέριος Μουχάλης, Γιάννης Ιωάννου, Γιώργος Σκαθαρούδης, Γιώργος Μπλέτσας, Γιώργος Βασίλτσης, Δημήτρης Μεληκιώτης, Δημοσθένης Χαντζάρας, Δούκας Λεφίδης, Λάμπρος Ταΐρης, Πρόδρομος Μπλατσιώτης, Σάκης Κανούλας, Κώστας Τρούπκος, Στέλιος Μαραγκός και οι νεοαποκτηθέντες Μαρσέλο Πέντα, Παναγιώτης Βοσνιάδης, Νίκος Ζούρκος, Αλμπέρτο Σιμόνι και Βασίλης Τσιμόπουλος.
Αντίθετα, απουσίαζε ο Στέλιος Καψάλης, που όπως έγινε γνωστό, δεν ολοκληρώθηκε ακόμη το τυπικό μέρος της μεταγραφής του στη “Βασίλισσα”.
Πριν την προπόνηση πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός για τη νέα σεζόν από τον πατέρα Διονύσιο Συρόπουλο, ο οποίος όπως και πέρσι ευχήθηκε στην ομάδα να τερματίσει στην πρώτη θέση.
Πηγή: KerkidaSport
Επιμέλεια:Δημήτρης Δικαίος

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ