Γιάννης Λουκίνας: Συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε πέρυσι να σκοράρει! - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019

Γιάννης Λουκίνας: Συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε πέρυσι να σκοράρει!

Αποτέλεσμα εικόνας για λουκινας ΠΛΑΤΑΝΙΑς
Είναι ένας επιθετικός που μυρίζει το γκολ, με την φανέλα του Πλατανιά αναγεννήθηκε πέρυσι, συνεχίζει όμως και φέτος από την ίδια αφετηρία να πυροβολεί τις αντίπαλες εστίες με γκολ, ο λόγος για τον Γιάννη Λουκίνα που πέτυχε εχθές το νικητήριο τέρμα του Πλανανιά κόντρα στον Λεβαδειακό, υπογράφοντας έτσι την πρώτη νίκη της ομάδας του στον νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2.

Ο 28 χρόνος Λούκι Λουκ όπως τον αποκαλούν οι φίλοι και οι συμπαίκτες του, γεννήθηκε στην Αθήνα στις 20 Σεπτεμβρίου του 1991, ξεκίνησε την καριέρα του από τους μικρούς της Αγίας Παρασκευής, εκεί σκόραρε δύο φορές απέναντι στον Ολυμπιακό, με τους Πειραώτες να τον παίρνουν δανεικό στην Κ-20 για έναν χρόνο.

Η επαγγελματική του καριέρα:
Αποτέλεσμα εικόνας για λουκινας πανιωνιοςΑποτέλεσμα εικόνας για λουκινας πανιωνιος
Ξεκίνησε από την Αγία Παρασκευή. Έχει επίσης παίξει για τους Πανιώνιο , Καλλονή , ΠΑΟ Ρουφ , Νίκη Βόλου, Φωκίκο, Χανιά, Ηρακλή, ΑΕ Καραϊσκάκη, ΠΑΣ Γιάννινα και Πλατανιά.
Αποτέλεσμα εικόνας για λουκινας πανιωνιοςΑποτέλεσμα εικόνας για λουκινας φωκικος
Με την Αγία Παρασκευή από 2007-09 είχε 29 συμμετοχές με 6 γκολ, έτσι ήρθε η μεταγραφή στον Πανιώνιο όπου άνηκε από το 2009-11 με 2  συμμετοχές, ενδιάμεσα έπαιξε δανεικός σε Καλλονή το 2010 με 14 συμμετοχές 5 γκολ, και το 2011 στον ΠΑΟ Ρουφ με 8 συμμετοχές και 2 τέρματα.

2011-2012 Νίκη Βόλου
Αποτέλεσμα εικόνας για λουκινας πανιωνιος

Στην Νίκη Βόλου είχε 24 αγώνες με 3 γκολ.

2012-2013 Φωκικός

Αποτέλεσμα εικόνας για λουκινας φωκικος
Στον Φωκικό  έγραψε 27 εμφανίσεις με 3 τέρματα.

2013-2014 Χανιά
Αποτέλεσμα εικόνας για λουκινας πανιωνιοςΑποτέλεσμα εικόνας για λουκινας φωκικος
Στα Χανιά έκανε καταπληκτική σεζόν με 9 γκολ σε 35 αγώνες, εξαργυρώνοντας την χρονιά αυτή με την μεταγραφή στον Ηρακλή.

2014-2017 Ηρακλής
Αποτέλεσμα εικόνας για λουκινας φωκικος

Στον Ηρακλή πέρασε μια τριετία, βγαίνοντας πρώτος σκόρερ στην Football league με 15 γκολ την πρώτη χρονιά, όμως η θητεία του τελείωσε το 2017 με τον εξωαγωνιστικό υποβιβασμό του Ημίθεου, για να καταλήξει στην ΑΕ Καραϊσκάκης.

Συνολικά με τον Γηραιό σε 69  αγώνες πέτυχε 18 γκολ.

2017-18 ΑΕ Καραϊσκάκης 
Αποτέλεσμα εικόνας για λουκινας αε καραισκακης

Στην ΑΕ Καραϊσκάκης ο Λουκίνας βρήκε το καλό πρόσωπο, έχοντας αγωνιστεί σε 29 αγώνες σημειώνοντας 11 γκολ.

2018-19 ΠΑΣ Γιάννινα μισό χρόνο
Αποτέλεσμα εικόνας για λουκινας πανιωνιος
Η επιστροφή του στην Σούπερ Λιγκ και τον ΠΑΣ ,ήταν η ανταμοιβή της πορείας του με την ΑΕ Καραϊσκάκης, όμως δεν πήρε πολλές ευκαιρίες, 1 συμμετοχή στο πρωτάθλημα, και 2 συμμετοχές με μεγάλη επιτυχία στον Κύπελλο αφού στο ντεμπούτο του πέτυχε 4 γκολ κόντρα στην Θύελλα Καμαρίου, η άλλη του συμμετοχή ήταν στο Καυτανζόγλειο κόντρα στην παλιά του ομάδα τον Ηρακλή, όπου τιμήθηκε απ'ο την διοίκηση του Γηραιού, μαζί με τον Μιχάλη Μπουκουβάλα για την προσφορά τους στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

2019- Πλατανιάς 
Αποτέλεσμα εικόνας για λουκινας φωκικος
Από τον Γενάρη του 2019 πήγε στον Πλατανιά, βρίσκοντας τον καλό εαυτό, όπου σε 18 παιχνίδια σημείωσε 12 γκολ,ένα εξ΄αυτών κόντρα στον Ηρακλή.
Τα γκολ του έδωσαν την ευκαιρία στην ομάδα των Χανίων, να φτάσει ως το μπαράζ ανόδου κόντρα στον ΟΦΗ, όπου ο Πλατανιάς λύγισε στο τέλος.

Μέχρι στιγμής φέτος σε δύο παιχνίδια έχει 3 γκολ, δύο κόντρα Πανθηραϊκό για το κύπελλο, και ένα κόντρα στον Λεβαδειακό εχθές.

Το χθεσινό του τέρμα :

Τα καλύτερα του με τον Ηρακλή 

Επιμέλεια: Δημήτρης Δικαίος.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ