Στον Ολυμπιακό θέλουν να αποκτούν ό,τι καλύτερο υπάρχει στην ελληνική αγορά και το έχουν κάνει με αρκετούς ποδοσφαιριστές όλα αυτά τα χρόνια. Κινούμενοι σε αυτό το πλαίσιο οι Πειραιώτες το περασμένο καλοκαίρι απέκτησαν τον Μάριο Σιαμπάνη, ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ.
Ο συγκεκριμένος πορτιέρε, μάλιστα θεωρούνταν πολύ μεγάλο ταλέντο από την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Το καλοκαίρι έκανε την προετοιμασία με την ομάδα του Πειραιά, όμως, ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε πως είναι καλύτερα για τον ίδιο να παραχωρηθεί δανεικός για να πάρει παιχνίδια.
Πήγε στην Κ23 της Νότιγχαμ Φόρεστ με την οποία κάνει εξαιρετικά ματς και τα Μέσα στην Αγγλία φιλοξενούν αρκετά αφιερώματα για έναν παίκτη που κάνει πολύ καλά ματς. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ όποτε βρίσκουν ευκαιρία του επιτίθενται για την επιλογή του να υπογράψει στον Ολυμπιακό.
Έτσι ένας φίλος της ομάδας της Θεσσαλονίκης του έγραψε στα social media πως όταν ήταν στον ΠΑΟΚ ήταν ΠΑΟΚάρα και πως στον Ολυμπιακό δεν θα παίξει ποτέ. Η απάντηση του Σιαμπάνη στην ατάκα πως δεν θα αγωνιστεί στους Πειραιώτες ήταν «Θα το δούμε αυτό».ΠΗΓΗ