ΚΡΟΥΣΗ ΑΡΗ ΣΕ ΤΣΑΝΔΑΡΗ; - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019

ΚΡΟΥΣΗ ΑΡΗ ΣΕ ΤΣΑΝΔΑΡΗ;

Τη λύση της συνεργασίας με τον Φάνη Τζανδάρη ανακοίνωσε ΠΡΙΝ ΛΊΓΕς ΜΈΡΕΣο Παναθηναϊκός. Εδώ κι αρκετό καιρό ο Έλληνας μέσος δεν βρισκόταν στα πλάνα του Γιώργου Δώνη κι ως τούτου η αποχώρησή του από το «τριφύλλι» ήταν θέμα χρόνου.

Ο ποδοσφαιριστής που έχει αγωνιστεί σε ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ-ΠΑΝΙΩΝΙΟ-ΚΟΠΕΡ λέγεται ότι προτάθηκε στον ΑΡΗ. Το τι θα γίνει θα δείξουν οι επόμενες ημέρες, πάντως  στα κυανέρυθρα στέκια ακούγονται κολακευτικά λόγια για αυτόν αφού είχε αγωνιστεί στον Πανιώνιο για ένα εξάμηνο με τη μορφή δανεισμού τότε από τον Ολυμπιακό. Και έχει συμπάθειες εντός ομάδας και λόγω της αγωνιστικής του παρουσίας και λόγω του χαρακτήρα του. Ένα παιδί – μάλαμα, λένε, που δεν προκαλεί το παραμικρό πρόβλημα. Και που θέλει να αναγεννήσει την καριέρα του, να πάει κάπου που θα του δώσουν χώρο και χρόνο.
Το πρόβλημα είναι πως ο Πανιώνιος έχει το δικαίωμα να κάνει μονάχα μία μεταγραφή άνω των 23 ετών τον Γενάρη. Κι εδώ τίθεται θέμα προτεραιοτήτων. Θα επιλέξει να πάει σε μια επιλογή στον άξονα; Ή θα τον προλάβουν στον ΑΡΗ που θέλει να αγωνιστεί λόγο και ότι είναι Θεσσαλονικιός και θέλει να επιδείξει μία μεγάλη επιστροφή.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ