Ο Αχιλλεας Χατζηνικολάου μαζί με Werner Olk ! - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019

Ο Αχιλλεας Χατζηνικολάου μαζί με Werner Olk !



Παρέα με τον γίγαντα παλαίμαχο ποδοσφαιριστής της Bayern βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι ο γνωστός μάνατζερ κ.Αχιλλεας Χατζηνικολάου ο οποίος βρίσκεται στο Μόναχο για το παιγνίδι Μπάγερν-Ολυμπιακός. 
φωτο(Από αριστερά): Ασημάκης Χατζηνικολάου, Werner Olk, Αχιλλέας Χατζηνικολάου

Ο κ.Αχιλλεας Χατζηνικολάου (επίτιμος πρόεδρος στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ club φίλων Bayern Munchen Ελλάδας) μίλησε σήμερα ζωντανά στην τηλεοπτική ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ λέγοντας ότι το ματς έχει κινδύνους για την Μπάγερν η οποία μετά την ήττα από την Αίντραχτ έχει απομακρύνει τον προπονητή της κ. Κόβατς. Πιστέυω έιπε ότι δεν θα έχουμε σήμερα με τον Ολυμπιακό τα γνωστά αμυντικά προβλήματα και θα φτάσουμεστη νίκη.

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ σας παρουσιάζει ένα σύντομο βιογραφικό του Werner Olk.
 Ο Werner Olk (γεννημένος στις 18 Ιανουαρίου 1938) είναι πρώην Γερμανός ποδοσφαιριστής και προπονητής.
Πέρασε τη σταδιοδρομία του στη δεκαετία του 1960 μέχρι τις αρχές της δεκαετίας του 1970 με τη Γερμανική  Μπάγερν Μονάχου στη Bundesliga .  Με τη Μπάγερν κατάκτησε το DFB-Pokal το 1966, 1967 και το 1969. Ήταν νικητής του γερμανικού πρωταθλήματος το 1969 και νικητής του Ευρωπαικού Κυπέλλου  το 1967. Από το 1965 έως το 1970 ο Όλκ υπηρέτησε ως αρχηγός της Μπάγερν.
Ο Olk ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του πορεία ως παίκτης της SG Letter 05 (περιοχή Αννόβερο) το 1948 και τελικά μεταπήδησε στην ομάδα  του TuS Seelze στο Nachbarort. Πριν από τη μεταφορά του στη Μπάγερν Μονάχου, έπαιξε στο Oberliga με την Arminia Hannover .
Ο Όλκ έπαιξε το μοναδικό του παιγνίδι για τη γερμανική εθνική ομάδα ποδοσφαίρου το 1961. Ήταν μέλος της γερμανικής ομάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της FIFA του 1962 στη Χιλή. Στο Ερασιτεχνικό Στάδιο της Γερμανικής Εθνικής Ομάδας, ο Όλκ κλήθηκε τρεις φορές. Επίσης τον κάλεσε η Εθνική Ομάδα Νέων το 1961 για έναν αγώνα ενάντια στην Αγγλία.
Μετά την ολοκλήρωση της σταδιοδρομίας του ως ποδοσφαιριστής, ο Όλκ έγινε διευθυντής γερμανικών συλλόγων όπως οι: Eintracht Braunschweig , SV Darmstadt 98 , SC Freiburg , SC Preußen Münster και Karlsruher SC . Είχε επίσης μια σύντομη περίοδο στην FC St. Gallen στην Ελβετία κατά την περίοδο 1985-86. 
Στη συνέχεια προπονούσε στο Μαρόκο  και τον El Zamalek.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ