ΤΕΛΟΣ Ο ΚΛΑΡΚ ΑΠΟ ΛΙΝΤΣ - ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟΤΕΝΑΜ! - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΛΑΡΚ ΑΠΟ ΛΙΝΤΣ - ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟΤΕΝΑΜ!

Μια προαναγγελθεί αποχώρηση αναμένεται να υπάρξει με το νέος έτος από το ρόστερ της Λιντς Γιουνάιτεντ, αφού σύμφωνα με το "Skysports" η Τότεναμ του Ζοσέ Μουρίνιο ζήτησε από τα "παγόνια" την επιστροφή του, Τζακ Κλαρκ στο Λονδίνο.
Έτσι, πολύ σύντομα ο νεαρός ταλαντούχος μεσοεπιθετικός θα μαζέψει τα πράγματα του και θα φορέσει τη φανέλα της Τότεναμ υπό τις οδηγίες του Πορτογάλου τεχνικού ή θα δοθεί εκ νέου δανεικός σε κάποια ομάδα για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Θυμίζω ότι ο Μαρσέλο Μπιέλσα παραγκώνισε στο πάγκο τον Κλάρκ και δεν του έδωσε αρκετές ευκαιρίες όπως πέρυσι να βοηθήσει την Γιουνάιτεντ για τον στόχο της ανόδου στα μεγάλα σαλόνια.
Μονάχα μια φορά έπαιξε φέτος και κάποια σκόρπια ματς με την U23 για να κρατηθεί σε φόρμα: Ακατανόητη μεν η κίνηση του "Λόκο", άλλωστε υπήρχαν μουρμούρες για τις αποφάσεις του, ωστόσο είναι δύσκολο να εξηγηθεί η απόφαση να μην τον χρησιμοποιήσει σχεδόν καθόλου, αφού και η διοίκηση και η Τότεναμ συμφώνησαν ότι καλό ήταν ο 19χρονος άσος να συνεχίσει έναν ακόμα χρόνο στο "Έλαντ Ρόουντ", όμως ο Αργεντίνος είχε άλλα σχέδια και ο "μικρός" ναι μεν ήταν στις αποστολές, αλλά ποτέ χρήσιμος για τα πλάνα του προπονητικού σταφ.
Η Λιντς Γιουνάιτεντ με ανακοίνωση της στα σόσιαλ μίντια επιβεβαίωσε την αποχώρηση του Κλαρκ: "LUFC can confirm Jack Clarke has been recalled fro his loan spell by parent club Tottenham Hotspur and will return to North London in January".
Από εκεί και πέρα αξίζει να αναφερθεί ότι στη... πόρτα της εξόδου και της επιστροφής στην Άρσεναλ βρίσκεται και ο 19χρονος, Έντι Ενκετιά. Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται σύντομα συνάντηση των δύο πλευρών για τον 19χρονο, ο οποίος δεν έχει ξεκινήσει ποτέ βασικός στο Πρωτάθλημα με τον Μπιέλσα και μάλιστα πριν καιρό είχε κάνει παράπονα εμμέσως πλην σαφώς για τη μη χρησιμοποίηση του ως βασικός με τη φανέλα των "λευκών".

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ