Αξίζουν συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, προέχει να φτιαχτεί το Ελληνικό ποδόσφαιρο! - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020

Αξίζουν συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, προέχει να φτιαχτεί το Ελληνικό ποδόσφαιρο!


Το Ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι σε πτώση τα τελευταία χρόνια, και μεγάλη ευθύνη έχουν οι εκάστοτε κόντρες των παραγόντων!

Η χθεσινή πρόκριση του Ολυμπιακού, αξίζει συγχαρητήρια γιατί έγινε με ψυχή, κάτι που όταν στην Ελλάδα κυριαρχεί κανείς δεν μπορεί να σταματήσει τους Έλληνες.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς έβγαλε από πάνω της την μιζέρια και την αρρωστημένη κατάσταση που επικρατεί στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, παίρνοντας μια πρόκριση που είχε ένα συγκλονιστικό φινάλε.

Τώρα στον δρόμο του Ολυμπιακού θα βρεθεί η Γουλβς, μια ομάδα με αρκετό ταλέντο, που ανεβαίνει χρόνο με τον χρόνο περισσότερο, χωρίς βιαστηκές κινήσεις,και λάθη που κάνουν οι δικές μας ομάδες.
Αξίζει να σημειωθεί πως αντίπαλος των ερυθρόλευκων θα είναι ο Ντάνιελ Ποντένσε που έφυγε από τον Ολυμπιακό για την Γούλβς για να αγωνιστεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα στον κόσμο...

Ας σκεφτούν όλοι αυτοί που διοικούν το ποδόσφαιρο γιατί ο κόσμος έχει γυρίσει την πλάτη στο προϊόν που προσφέρουν...

Το Ελληνικό ποδόσφαιρο χρειάζεται δυνατούς τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ, τον Άρη, τον Ηρακλή, και γενικά ομάδες που έχουν κόσμο και λείπουν...

Για αυτό πρέπει να φτιάξουμε το ποδόσφαιρο μας και το ενδιαφέρον του κόσμου για αυτό, ώστε να υπάρχει δυνατότητα να ζήσουμε ευχάριστες στιγμές όπως του Ολυμπιακού, ανεξάρτητου χρώματος και ομάδος.

Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα όχι πόλεμος αυτό πρέπει να το καταλάβουν κάποιοι που επικροτούν την βία....

Επιμέλεια: Δημήτρης Δικαίος.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ