Κυριάκος 02/06/2020: Ο ΠΑΟΚ θέλει 7 περισσότερους πόντους από τον Ολυμπιακό - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τρίτη 16 Ιουνίου 2020

Κυριάκος 02/06/2020: Ο ΠΑΟΚ θέλει 7 περισσότερους πόντους από τον Ολυμπιακό

Διαβάζουμε κάτιπου ειπώθηκε πριν λίγες μέρες από τον αντιπρόεδρο της ομάδας και πρώην πολιτευτή: 
''Ο παράγοντας του ΠΑΟΚ θεωρεί σίγουρη τη δικαίωση του δικεφάλου στο CAS και τονίζει πως στα πλέι οφ η ομάδα του θέλει επτά βαθμούς παραπάνω από τον Ολυμπιακό.
Ο Κυριάκος Κυριάκος με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook έθεσε ως στόχο του ΠΑΟΚ τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου Ελλάδας.
«Σε έναν κόσμο εντελώς διαφορετικό, εμείς προσπαθούμε να επιστρέψουμε στις παλιές αγαπημένες μας συνήθειες, στο ποδόσφαιρο. Ξεκινάμε την πρώτη αγωνιστική εβδομάδα μετά από 3 μήνες (εγώ προσωπικά μετά από έναν χρόνο) και η διαχείριση πρέπει να είναι πρωτοφανής, προσεκτική, προσαρμοσμένη. Πριν τη διακοπή, ο ΠΑΟΚ πέρασε την αγωνιστική κρίση της τριετίας. Έρχονται 11 ή 12 παιχνίδια που αυτή η οσμή κρίσης μπορεί να εξαφανιστεί. 30 βαθμοί στο τραπέζι του πρωταθλήματος και θέλουμε 7 περισσότερους από τον Ολυμπιακό, μια πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου και μια ακόμη κατάκτησή του» γράφει.
Ο Κυριάκος Κυριάκος αποχώρησε από το ΚΙΝΑΛ και επέστρεψε στον ΠΑΟΚ, και τόνισε πως μπορεί η ομάδα της Θεσσαλονίκης να τα καταφέρει όλα, μπορεί και όχι, το βασικό όμως θέμα είναι να πετύχει ή να αποτύχει με σχέδιο, βαδίζοντας στον δικό της δρόμο, ειλικρινής απέναντι στο κοινό της και στο κοινό που αγαπάει το πραγματικό ποδόσφαιρο.
«Η ομάδα αυτή έχει πολλά ακόμη να προσφέρει, όσοι βιάστηκαν να κλείσουν τον κύκλο της, θα αντιμετωπίσουν εκπλήξεις, όπως συνέβη αρκετές φορές στο παρελθόν. Ο ΠΑΟΚ άλλαξε επίπεδο οριστικά. Αυτό σημαίνει ότι οι επιτυχίες του θεωρούνται πια περισσότερο αυτονόητες και οι αποτυχίες του είναι λόγος να πανηγυρίζουν οι αντίπαλοί του. Αυτό όμως είναι τίτλος τιμής και καύσιμο. Δυστυχώς για τους κακοπροαίρετους, έχουμε μάθει πια καλά να γεμίζουμε το ντεπόζιτό μας με κίνητρα. Καλή επανεκκίνηση, χωρίς τραυματισμούς»» κατέληξε''.

Συμπέρασμα βγάλατε; Καλύτερα να μασάς ...παρά να μιλάς θα πει κάποιος.  Δεν του πανε οι εκτιμήσεις του συμπαθή πρώην πολιτευόμενου.Του ανθρώπου που στο επετειακό πρωτάθλημα της ομάδας αρνήθηκε την είσοδο στα δημοσιογραφικά στην εκπομπή. Την εκπομπή που δεκάδες χρόνια τώρα είναι δίπλα στην ομάδα και στους οπαδούς της. Να είσαι καλά φίλε! Δεν σου κρατάμε κακία. Το έργο μας όμως θα το κάνουμε. Θα μπορούσαμε σήμερα να σου γράψουμε για ''μαρουλόφυλλα'' που πετάς αλλά δεν ερχόμαστε σε τέτοιο επίπεδο. Οι δηλώσεις σου πάντως δεν επαληθεύτηκαν .....

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ