Μετά από δύο μήνες μηδέν στην άμυνα και δεύτερο συνεχόμενο ματς μηδέν στην επίθεση - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021

Μετά από δύο μήνες μηδέν στην άμυνα και δεύτερο συνεχόμενο ματς μηδέν στην επίθεση

Ο ΠΑΟΚ έπαιζε επί της ουσίας για δύο αποτελέσματα χθες στην Μπρατισλάβα και χάρη στο μηδενικό παθητικό του, πήρε το ένα από αυτά, την ισοπαλία απέναντι στη Σλόβαν. Ήταν η πρώτη φορά μετά από δύο μήνες και συνολικά η έκτη στα 19 παιχνίδια του σε όλες τις διοργανώσεις, που ο Δικέφαλος δεν δέχτηκε γκολ!


Ήταν στις 26 Σεπτεμβρίου και στο ντέρμπι Πρωταθλήματος με την ΑΕΚ η τελευταία φορά που ο ΠΑΟΚ κράτησε ανέπαφη την εστία του. Έκτοτε μέτρησε εννιά συνεχόμενα ματς στη Superleague και το Conference League στα οποία δέχτηκε τουλάχιστον ένα και συνολικά 15 γκολ.

Υπάρχει βέβαια διπλή ανάγνωση στο θέμα. Ο ΠΑΟΚ έμεινε χωρίς γκολ για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, αφού δεν είχε σκοράρει και απέναντι στον Ατρόμητο. Αυτό έγινε για πρώτη φορά στη σεζόν και πρώτη μετά το φινάλε της περσινής περιόδου όταν έχασε σε δύο συνεχόμενα ματς πλέι οφ από τον Ολυμπιακό εκτός και τον Αστέρα εντός έδρας, χωρίς να σκοράρει.

Αυτή ήταν η πρώτη «λευκή» ισοπαλία του ΠΑΟΚ μετά από επτά μήνες. Ήταν το εντός έδρας ματς των περσινών πλέι οφ, στις 25 Απριλίου, όταν έμεινε στο 0-0 με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα. Θα πρέπει να γυρίσουμε σχεδόν ένα χρόνο πίσω για να βρούμε την προηγούμενη ισοπαλία του χωρίς γκολ σε ευρωπαϊκό ματς. Ήταν στις 10 Δεκεμβρίου 2020 όταν έμεινε στο 0-0 με τη Γρανάδα στην Τούμπα.

paokday.gr

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ