ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΝΑ ΘΩΡΑΚΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΛΕΣΤΕΡ! - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021

ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΝΑ ΘΩΡΑΚΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΛΕΣΤΕΡ!

 Ανάσα" και μάλιστα την κατάλληλη στιγμή για τη Λιντς Γιουνάιτεντ, που απέδρασε με το διπλό από το "Κάροου Ρόουντ" κόντρα στη Νόριτς Σίτι, χάρης τα τέρματα των Ραφίνια (56') και Ροντρίγκο (60') και πήρε θάρρητα και ψυχολογία ενόψει της συνέχειας, ενώ δεν ανησύχησε όταν ισοφαρίστηκε στο 58' λεπτό.


Με τους 10 βαθμούς στις 10 πρώτες "στροφές", έχει τη μικρότερη συγκομιδή της από το 2006-07, όταν και υποβιβάστηκε από την Τσάμπιονσιπ. Τώρα θέλει να φτάσει δεύτερο σερί τρίποντο για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα: Οι δύο νίκες που έχει πανηγυρίσει, ήταν κόντρα σε ομάδες που μόλις προβιβάστηκαν.
Πάντως ακόμα ψάχνεται και όσο λείπουν βασικά στελέχη, τόσο η συνταγή η περυσινή δεν φέρνει και τα αναμενόμενα αποτελέσματα, ενώ υπάρχει δεδομένα και η κούραση και ο Μαρσέλο Μπιέλσα προσπαθεί μέσω ροτέισον όσο μπορεί να την διαχειριστεί.
Τώρα, ωστόσο το μεσημέρι στο "Έλαντ Ρόουντ" τα "παγόνια" δοκιμάζονται σε μια πολύ επιθετική ομάδα, η οποία έρχεται από κακή εβδομάδα και ψάχνει το... τρίποντο για να διατηρηθεί στα υψηλά στρώματα.
Έτσι, στο κατάμεστο "Έλαντ Ρόουντ" η Γιουνάιτεντ υποδέχεται τη Λέστερ (ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΑΣ 16:00/COSMOTESPORT8) και ζητούμενο είναι να διατηρηθεί το μηδέν, κάτι τέτοιο φαίνεται να είναι απίθανο, καθώς κάθε φάση των "αλεπούδων" με Βάρντι και Ιχενάτσο "μυρίζουν" γκολ, άρα η αμυντική διάταξη θα έχει πολύ δουλειά.
Αγωνιστικά τώρα, συνεχίζουν ατομικά και παίρνουν ανάσες ενόψει συνέχειας οι Έιλινγκ και Μπάμφορντ, ενώ πάγια εκτός ο Κοχ που κανείς δε ξέρει το χρονοδιάγραμμα επιστροφής.
ΠΙΘΑΝΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ: Μέλιερ, Σάκλετον, Κούπερ, Γιορέντε, Στράουκ, Φίλιπς, Χάρισον, Ντάλας, Τζέιμς, Ραφίνια και κορυφή ο Μορένο.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ