"ΠΑΓΩΝΙ" Ο ΜΠΡΕΝΤΕΝ ΑΑΡΟΝΣΟΝ, ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΗΝ ΑΥΛΑΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΛΙΝΤΣ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ! - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Παρασκευή 27 Μαΐου 2022

"ΠΑΓΩΝΙ" Ο ΜΠΡΕΝΤΕΝ ΑΑΡΟΝΣΟΝ, ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΗΝ ΑΥΛΑΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΛΙΝΤΣ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ!


Μια προαναγγελθείσα μεταγραφή πήρε εχθές "σάρκα και οστά", αφού η Λιντς Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε την απόκτηση του Αμερικανού μεσοεπιθετικού, Μπρέντεν Άαρονσον από τη Σάλτσμπουργκ, με το ποσό της μεταγραφής να φτάνει τα 28 εκατομμύρια ευρώ!



Από τον Ιανουάριο είχαν γίνει οι πρώτες επαφές - συζητήσεις των δύο πλευρών για τα... μάτια του 21χρονου παίκτη από τον Νιου Τζέρσει και μάλιστα Λιντς και Ρέντ Μπουλ είχαν φθάσει μια ανάσα από το "ντιλ", ωστόσο την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή, η υπόθεση μπήκε στο συρτάρι. Μάλιστα οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει ότι αν τα "παγόνια" παραμείνουν στη Πρέμιερ Λιγκ, τότε δεν θα σταθούν εμπόδιο στον Ααρονσον, κάτι που έγινε εχθές και τυπικά.
Ο ταλαντούχος διεθνής Αμερικανός πέταξε εχθές για το Νησί και τη πόλη του Λιντς, πέρασε τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, ανακοινώθηκε και έκανε μάλιστα και τις πρώτες του δηλώσεις, δηλώνοντας ότι είναι ενθουσιασμένος για το νέο κεφάλαιο της ποδοσφαιρικής του καριέρας. Υπογράμμισε δε ότι έζησε πολύ έντονα το τελευταίο ματς στο Μπρέντφορντ, όπου τελικά το νέο του κλαμπ τα κατάφερε και έμεινε στη κατηγορία.
Εδώ αξίζει να αναφέρουμε ότι ο 21χρονος Αμερικανός υπέγραψε 5ετες συμβόλαιο με το ιστορικό κλαμπ του Δυτικού Γιορκσάιρ και αν όλα πάνε καλά θα παραμείνει έως και το 2027 στο Γιορκσάιρ υπό τις οδηγίες του Τζέσι Μαρς, που μάλιστα δήλωσε ότι ο Άαρονσον θα ταιριάξει γάντι στη Λιντς και την φιλοσοφία της.
Από εκεί και πέρα, όσον αφορά την ποδοσφαιρική καριέρα του νέου αποκτήματος της Λιντς, να πούμε ότι ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στην Bethlehelm Steel (21 συμμετοχές 1 γκολ), ύστερα μεταπήδησε στη Φιλαδέλφια και στην Γιούνιον (51 συμμετοχές και 7 γκολ) και η μεγάλη μεταγραφή και το υπερατλαντικό ταξίδι ήρθε το 2021 και η Ρέντ Μπουλ Σάλτσμπουργκ, όπου παρέμεινε για ένα έτος και σε 46 συμμετοχές (σε ολες τις διοργανώσεις) πέτυχε 9 τέρματα με την Αυστριακή ομάδα.
Φυσικά είναι διεθνής από το 2015 με την Εθνική των ΗΠΑ (U15, U23) και από το 2020 ανδρώθηκε με την μεγάλη ομάδα, με την οποία σε 18 συμμετοχές έχει σκοράρει και 5 τέρματα.
-Μετά την επίτευξη της πρώτης μεταγραφής με τον Μπρέντεν Αάρονσον, όπερ σημαίνει ότι θα συνεχίσει κανονικά στο πάγκο και εφέτος ο Τζέσι Μαρς, ο οποίος καταστρώνει τα πλάνα του για την επόμενη χρονιά στην οποία θα έχει την πλήρη επίγνωση και κατάσταση για τις μεταγραφές, για τους παίκτες που θα αποχωρήσουν και φυσικά την στήριξη της τωρινής διοίκησης που τον έφερε για την παραμονή του κλαμπ.
-Το ρεπορτάζ ωστόσο από εχθές αναφέρει ότι ο Τακούμι Μιναμινό επανήλθε στο κάδρο για την μετακίνηση του από τη Λίβερπουλ, αφού ως γνωστόν μετά το τέλος του Τσάμπιονς Λιγκ αύριο στο Παρίσι, ο Ιάπωνας θα αποχωρήσει. Η Λιντς δουλεύει την συγκεκριμένη περίπτωση και μάλιστα πολύ σύντομα θα υπάρξουν οριστικά νέα.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ