ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΙΝΤΣ ΠΟΥ ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΑΝΟ ΦΟΥΛ ΜΠΑΚ, ΡΑΣΜΟΥΣ ΚΡΙΣΤΕΝΣΕΝ! - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2022

ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΙΝΤΣ ΠΟΥ ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΑΝΟ ΦΟΥΛ ΜΠΑΚ, ΡΑΣΜΟΥΣ ΚΡΙΣΤΕΝΣΕΝ!

 Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται το πλάνο ενίσχυσης της Λιντς Γιουνάιτεντ, για την νέα σεζόν στη Πρέμιερ Λιγκ, με το κλαμπ του Γιορκσάιρ μετά την ανακοίνωση απόκτησης του Αμερικανού, Μπρέντεν Άαρονσον, εχθές το απόγευμα πραγματοποίησε την δεύτερη προσθήκη, που ακούει στο όνομα, Ράσμους Κρίστενσεν!

Τα "παγόνια" συνεχίζουν τις αγορές τους από την Αυστριακή, Ρέντ Μπουλ Σάλτσμπουργκ, αφού η δεύτερη μεταγραφή μετά τον Άαρονσον είναι ο Δανός φουλ μπακ, Ράσμους Κρίστενσεν, που έρχεται για να δώσει λύσεις στο δεξί άκρο και να βάλει ανταγωνισμό στον Λουκ Έιλινγκ που είχε αρκετά σκαμπανεβάσματα την εφετινή χρονιά με τον Τζέσι Μαρς να βάζει μέχρι στιγμής το δικό του στίγμα στην νέα και ανανεωμένη Γιουνάιτεντ!
Ο Κρίστενσεν εχθές απόγευμα βρέθηκε στη πόλη του Λιντς, πέρασε από τα γραφεία του "Έλαντ Ρόουντ", πραγματοποίησε τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και ύστερα υπέγραψε το συμβόλαιο του, το οποίο θα είναι πενταετές και θα τον κρατήσει στις τάξεις των "παγονιών" μέχρι και το 2027.
Ο 24χρονος διεθνής άσος με την Δανία τα τελευταία τρία χρόνια αγωνιζόταν με τη φανέλα της Σάλτσμπουργκ, όντας βασικός στα πλάνα των εκάστοτε προπονητών και φυσικά του Μαρς που τον γνωρίζει πολύ καλά, πετυχαίνοντας 72 εμφανίσεις και 10 τέρματα. Ακόμα έχει αγωνιστεί και στο Τσάμπιονς Λιγκ όπου έχει καταγράψει 9 συμμετοχές και μια ασίστ.
Εδώ πρέπει να τονισθεί ότι ο 24χρονος φουλ μπακ ξεκίνησε την καριέρα του από τη Μιντλαντ με την οποία κατέκτησε το Πρωτάθλημα το 2018, ενώ μεταπήδησε στο Ολλανδικό Πρωτάθλημα και φόρεσε με απόλυτη επιτυχία την φανέλα του ιστορικού Άγιαξ, όπου με τον "Αίαντα" κατέκτησε την επόμενη χρονιά το Κύπελλο στην Eredivisie.
Μετά την εμπειρία στο Ολλανδικό Πρωτάθλημα ο Κρίστενσεν πήρε μεταγραφή στη Ρέντ Μπουλ Σάλτσμπουργκ και αγωνίστηκε στη Μπουντεσλίγκα της Αυστρίας, όπου φυσικά θριάμβευσε, καθώς κατέκτησε 3 σερί νταμπλ με γεμάτες συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.
Ο 24χρονος άσος πάντως μετά το τέλος των υποχρεώσεων του με το Αυστριακό κλαμπ αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του στη Πρέμιερ Λιγκ και όσες προτάσεις είχε τις απέρριψε για να ντυθεί "παγώνι" και να ξανασυνεργαστεί με τον Αμερικανό μάνατζερ, Τζέσι Μαρς που τον φέρνει για να δώσει οντότητα στα μπακ που τόσο ανάγκη έχει η Λιντς για την νέα απαιτητική χρονιά.

Το ποσό της μεταγραφής σύμφωνα με τα ρεπορτάζ έκλεισε στα 13 εκατομμύρια ευρώ με τον Βίκτορ Όρτα και τους ανθρώπους της Σάλτσμπουργκ πλέον να έχουν ανοίξει ένα δίαυλο επικοινωνίας των δύο πλευρών όπου οι σχέσεις γίνονται φιλικές, αφού ο Δανός γίνεται η δεύτερη προσθήκη από την Σάλτσμπουργκ.
Στις πρώτες του δηλώσεις στην κάμερα του "LUTV" ο 24χρονος, Ράσμους Κρίστενσεν δήλωσε τα εξής: "Από τη στιγμή που έμαθα το ενδιαφέρον της Λιντς Γιουνάιτεντ ήμουν 100% σίγουρος ότι θα είναι το επόμενο βήμα στην καριέρα μου. Η Λιντς είναι ένας τεράστιος ιστορικός σύλλογος που αγωνίζεται στο καλύτερο Πρωτάθλημα του κόσμου και νομίζω ότι θα ταιριάξω απόλυτα με την φιλοσοφία του κλαμπ.
Ξέρω αρκετά πράγματα για την ιστορία της Λιντς, αφού η καταγωγή μου από το μικρό χωριό της Δανίας, οι φίλοι του πατέρα μου είναι οπαδοί της Λιντς και υποστηρίζουν το κλαμπ εδώ και πολλά χρονιά.
Στόχος δικός μου είναι να ανταγωνιστώ τους καλύτερους και είναι μια σούπερ ευκαιρία για εμένα να το κάνω εδώ, στο καλύτερο Πρωτάθλημα του κόσμου.
Αγωνίζομαι ως φουλ μπακ και μου αρέσει να ανεβοκατεβαίνω από την δεξιά μεριά και να εκμεταλλεύομαι την σωματοδομή μου και το ύψος μου.
Επίσης είμαι ένας παίκτης που πάντα παίζει για τη φανέλα και πάντα δίνει το μάξιμουμ για το σύλλογο που αγωνίζομαι. Υπόσχομαι να δίνω τα πάντα για τη φανέλα της Λιντς Γιουνάιτεντ.
Όλα πάντως έγιναν αστραπιαία, την μια έκανα προπονήσεις και αγωνιζόμουν στο Nations League με την φανέλα της πατρίδας μου και από την άλλη ειδοποιήθηκα ότι θα γίνω μέλος της Λιντς Γιουνάιτεντ, πήρα δύο ημέρες άδεια από τον Ομοσπονδιακό προπονητή μου για να υπογράψω το νέο μου συμβόλαιο. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και χαρούμενος που θα βρίσκομαι εδώ σε αυτόν τον σύλλογο", κατέληξε ο Δανός φουλ μπακ.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ