ΓΙΟΥΠΙ!Ο ΜΠΕΝΖΕΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ! ΕΙΚΟΝΑ ΠΡΟΤΥΠΟ.ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΟΛΑ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ.ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ! - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022

ΓΙΟΥΠΙ!Ο ΜΠΕΝΖΕΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ! ΕΙΚΟΝΑ ΠΡΟΤΥΠΟ.ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΟΛΑ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ.ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ!

 


Μας τα είχε 'πρήξει" τόσα χρόνια τώρα για ηθική και ότι οι αθλητές πρέπει να είναι πρότυπο, να έχουν εικόνα και βράβευσε.... τον καταδικασθέντα με την αρρώστια της εποχής μας!



Τον ένοχο που έκρινε το Δικαστήριο των Βερσαλλιών, τον Καρίμ Μπενζεμά, για την υπόθεση «sex tape», του εκβιασμού του Ματιέ Βαλμπουενά με βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου!

https://www.protothema.gr/sports/article/1184904/enohos-o-benzema-gia-ton-ekviasmo-tou-valbouena-me-sex-tape/

Για το παρακάτω , κανένα σχόλιο

Mπλεγμένος σε υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών ο Μπενζεμά

https://www.ertnews.gr/athlitismos/mplegmenos-se-ipothesi-diakinisis-narkotikon-o-benzema/


Κάποιο ''γατάκι'' μπορεί να πει ότι ίσως είναι αθώος, αλλά εκτός την καταδικαστική απόφαση, ο Μπενζεμά δεν πήγε στο εφετείο από δική του απόφαση και έτσι η δικαστική απόφαση είναι τελεσίδικη! Αυτή η εξέλιξη επικυρώνει μια απόφαση καταδίκης και προφανώς ενοχής.

Ο Μπενζεμά αποσύρει την έφεσή του για την υπόθεση «sex tape» -


Εδώ να ξεκαθαρίζουμε ότι το ποδοφαιρικό ταλέντο του Μπενζεμά δεν αμφισβητείτε αλλά οι βραβεύσεις γίνονται όπως λένε για τη συνολική εικόνα ενός ποδοφαιριστή. Γηπεδική και εξωγηπεδική.


Τον Μπενζεμά που καταδικάστηκε  για κακό σε άλλους (με εκβιασμό για πορνογραφικό υλικό) του έδωσαν τα εύσημα ενώ τον Μαραντόνα που ότι έκανε ήταν κακό για τον εαυτό του δεν του έδωσαν ούτε μία κούπα για τσάι..

O Μαραντόνα ήταν λαϊκός ήρωας, αλλά όχι πρότυπο.

Όταν τον συνέλαβαν μετά από χρήση έγινε το εξής περιστατικό:   Τα φλας αστράφτουν γύρω από τον Ντιεγκίτο. Οι αστυνομικοί τον οδηγούν στο περιπολικό. Όταν κλείνουν οι πόρτες του οχήματος εκτυλίσσεται ο εξής διάλογος μεταξύ ενός αστυνομικού και του Μαραντόνα:

Αστυνομικός: «μ@λ@κ@, ήσουν ο ήρωας του παιδιού μου».

Μαραντόνα: «μ@λ@κ@ς είσαι εσύ! Γιατί ο ήρωας του παιδιού σου έπρεπε να ήσουν εσύ»

Μαραντόνα, Τί θα ήθελες να πεις στους νέους που σε θεωρούν θεό του ποδοσφαίρου;

«Τα παραδείγματα είναι οι γονείς. Παράδειγμα δεν είναι ο Μαραντόνα, ο Ριβάλντο, ο Ρονάλντο. Όλοι έχουμε τις οικογένειές μας. Το παράδειγμα είναι το σπίτι μας. Να μην ακολουθείτε αυτά που λένε οι δημοσιογράφοι, ότι το παράδειγμα είναι ο Μαραντόνα. Αυτό είναι ψέμα. Εγώ μπορώ να είμαι παράδειγμα μόνο για τη Δάλμα και  της Γιαννίνα (οι κόρες του). Είδωλα δεν υπάρχουν», ήταν η απάντηση που έδωσε ο Ντιέγκο δείχνοντας, ότι τις ευθύνες για τα παιδιά έχουν πρώτοι απ' όλους οι γονείς. 

Κρατήστε το τελευταίο!

 Είδωλα δεν υπάρχουν»,  τις ευθύνες για τα παιδιά έχουν πρώτοι απ' όλους οι γονείς. 


ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ