Παρτ(άρη)σε στη γιορτή του - σκόρπισε τον Ιωνικό με 103-64 - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Σάββατο 25 Μαρτίου 2023

Παρτ(άρη)σε στη γιορτή του - σκόρπισε τον Ιωνικό με 103-64

 Μία άνετη νίκη για τον Άρη, που επικράτησε με 103-64 την ομάδα του Ιωνικού στο nick galis Hall, για την 20η αγωνιστική της Basket League. 



Ο Άρης κατάφερε μία εύκολη νίκη αφού η ομάδα του Ιωνικού δεν μπόρεσε να αντισταθεί σε κανένα σημείο του παιχνιδιού, έτσι η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη που ήταν σοβαρή αλλά και ανώτερη από τους φιλοξενούμενους. 


Στα πρώτα δύο δεκάλεπτα ο Άρης είχε έφεση στο σκοράρισμα και βομβάρδιζε συνεχώς Το απέναντι καλάθι, επίσης αμυντικά ήτανε πάρα πολύ καλός για αυτό φαίνεται ειδικά από τα κλεψίματα που έκαναν <<<οι κιτρινόμαυροι>> έτσι έκανε φυσικά να φαίνεται και ακίνδυνος ο αντίπαλος. 


Στα πρώτα δύο δεκάλεπτα ξεχώρισε από τον <<αυτοκράτορα>> κυρίως ο  Τολιόπουλος για ένα ακόμα παιχνίδι έδειξε τα διαπιστευτήρια του, αφού πέτυχε 20 πόντους με 3 στα 7 τρίποντα και 4 ασίστ. 


Το δεύτερο μέρος το οποίο τα λέγαμε είχε διαδικαστικό χαρακτήρα, και το 57-34 δεν έδινε και πολλές πιθανότητες Νίκης στην ομάδα του Φοίβου Κωστή, η ομάδα του Άρη στο δεύτερο μέρος έδωσε άπλετο θέαμα στον κόσμο που βρέθηκε να γιορτάζει μαζί με την ομάδα τα 109 χρόνια από την ίδρυση του σωματείου του Άρη, και η ομάδα τους αντάμειψε με καλό μπάσκετ, θεαματικά καρφώματα, αλλά και σπουδαία τρίποντα. 


Ο κόσμος για ακόμα ένα παιχνίδι έδωσε δυναμικό παρών στο ιστορικό Παλέ Ντε Σπορ σε μία ημέρα που είναι εθνική επέτειος αλλά ο κόσμος του Άρη γέμισε για ακόμα ένα παιχνίδι το γήπεδο έκανε τον έκτο παίκτη ώστε η ομάδα τους να φτάσει σε μία ακόμα νίκη. 


Μετά το τέλος του παιχνιδιού, κόσμος και ομάδα έγιναν ένα γιορτάζοντας μαζί τα γενέθλια του Άρη αυτό το μεγάλο σύλλογο, ο κόσμος φώναζε συνθήματα από τις κερκίδες του γηπέδου ενώ οι παίκτες από κάτω έδιναν το δικό του σόου τραγουδώντας ενώ αρκετοί από αυτούς χόρευαν.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ