Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 3ο Τουρνουά Αγάπης - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τετάρτη 17 Μαΐου 2023

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 3ο Τουρνουά Αγάπης



Με μεγάλη επιτυχία, παρά τις καιρικές συνθήκες, ολοκληρώθηκε το 3ο Τουρνουά Αγάπης από την Ακαδημία μας, στο Δ.Α.Κ. Καλαμαριάς, την Κυριακή 14 Μάϊου 2023.

 

Διακόσια παιδιά διασκέδασαν παίζοντας βόλεϊ στα 6 ειδικά διαμορφωμένα γήπεδα και παράλληλα συγκεντρώθηκε ένα σημαντικό ποσό για τον οργανισμό "Το Χαμόγελο του Παιδιού" και τρόφιμα/είδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καλαμαριάς.

 

Στο τέλος της εκδήλωσης απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες στον διεθνή διαιτητή κ. Μανώλη Γεωργιάδη, στον προπονητή κ. Αλέκο Λεώνη, στον στατιστικολόγο και βοηθό προπονητή κ. Παναγιώτη Κουντουρίδη και στον αθλητή Δημήτρη Χαραλαμπίδη.

 

Επίσης δόθηκαν μετάλλια για την προσφορά τους, στην ομάδα USAR HELLAS, και στους εκπροσώπους της εταιρίας Dole και του οργανισμού "Το Χαμόγελο του Παιδιού".

 

Εάν μεγάλο ευχαριστώ στο Δήμο Καλαμαριάς, στον Εμπορικό Σύλλογο Καλαμαριάς "Ο Ερμής", στην ομάδα διάσωσης USAR Hellas, στην εταιρία Dole, στην κ. Μάρθα Κασαπίδου, στον κ. Juan Brooks καθώς και σε όλους τους υπαλλήλους καθαριότητας του Δήμου Καλαμαριάς, για την πολύτιμη βοήθειά τους!

 

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το επόμενο τουρνουά!

 

Σας ευχαριστούμε

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ