Θέμης Καπουσούζης: Στόχος του ΠΑΟΚ η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Δευτέρα 15 Μαΐου 2023

Θέμης Καπουσούζης: Στόχος του ΠΑΟΚ η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος

 Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ έδωσε μία συνέντευξη διάφορες της ύλης στον Σάββα Κωνσταντινίδη όπου Του μίλησε για τους στόχους του ΠΑΟΚ, την άποψή του για τον Γιάννη Κωνσταντελια, αλλά και το πώς βλέπει ο ίδιος τις υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος.




Ο ΠΑΟΚ είναι παρών και στους δύο στόχους του, στο πρωτάθλημα αλλά και το Κύπελλο Ελλάδος, μπορεί η ομάδα του ΠΑΟΚ να κατακτήσει αυτό τους στόχους? 


Θ.Κ. Ο στόχος φέτος για τον ΠΑΟΚ είναι η κατάκτηση του κυπέλλου, τη δεύτερη θέση μέσω των play-off 


Θα ήθελα τη γνώμη σας για τον προπονητή του ΠΑΟΚ Ραζβάν Λουτσέσκου? 


Θ.Κ. Ο κ. Λουτσέσκου είναι ένας προπονητής που τα αποτελέσματα τον δικαιώνουν. 


Οι εμφανίσεις του νεαρού ταλαντούχου ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ Γιάννη Κωνσταντέλια είναι εντυπωσιακές πώς θα τον χαρακτηρίζατε? 


Θ.Κ. Ο Κωνσταντέλιας είναι ταλέντο, και θέλει πολλή δουλειά και το κεφάλι κάτω, να δουλέψει σκληρά στο γήπεδο. 


Μπορεί να γίνει σύγκριση ανάμεσα στο μεγάλο Κούδα και στον Γιάννη Κωνσταντέλια? 


Θ.Κ. Καμία σύγκριση με τον Γιώργο Κούδα, ο Κούδας έπαιξε 21 χρόνια στην ομάδα του ΠΑΟΚ,  και το παλικάρι τώρα ξεκινάει,  εύχομαι να να είναι γερό και να το καμαρώνουμε. 


Αν θα έρθει κάποια πρόταση για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ Κωνσταντέλια και Κουλιεράκη, θα είναι καλό να φύγουν από την ομάδα? 

Θ.Κ. Αν έρθει πρόταση τώρα να μην τους δώσουν, τα παιδιά μετά από δύο-τρία χρόνια όταν ολοκληρωθούν σαν ποδοσφαιριστές τότε ναι να τους δώσουν τώρα όχι.

Τι θα αλλάζατε στην ομάδα του ΠΑΟΚ ώστε να μπορέσει να γίνει πιο ουσιαστικός και επιβλητικός? 


Θ.Κ. Τη θα άλλαζα  στον ΠΑΟΚ, τη νοοτροπία του νικητή, κάθε χρόνο να βγαίνουν ποδοσφαιριστές από τις ακαδημίες,  και να κοιτάζει να είναι στα κέντρα αποφάσεων, για να μπορεί να διεκδικεί το πρωτάθλημα ανεξάρτητα αν θα το πάρει ή όχι. 


Πείτε μας πώς θα μπορούσε να γίνει πιο ελκυστικό και πιο ενδιαφέρον το ελληνικό πρωτάθλημα? 


Θ.Κ. Θα μπορούσε να γίνει πιο ανταγωνιστικό αν δυνάμωναν οι ομάδες της επαρχίας, και να περνάνε μεγαλύτερο οικονομικό μερίδιο, και έτσι θα βλέπαμε καλύτερο ποδόσφαιρο.


Ποια είναι η άποψη σας για τις υπόλοιπες 4ης  μεγάλες ομάδες του Ελληνικού Ποδοσφαίρου?


Η άποψή μου είναι ότι ο Ολυμπιακός υπερτερεί λόγω μπάτζετ, η ΑΕΚ λόγω νέου γηπέδου και λόγου προέδρου,  το ότι γνωρίζει το ποδόσφαιρο, ο Παναθηναϊκός είναι πάντα στις πρώτες θέσεις χωρίς να μπορέσει να παίξει και σούπερ μπάλα λόγω ότι δεν σπαταλά χρήματα για μεταγραφές, όσο για τον Άρη θα είναι πρωταγωνιστής του πρωταθλήματος λόγω ότι είναι ιστορικά μία ομάδα με πολλούς φιλάθλους, έχει γεμάτο γήπεδο πάντα, αλλά με τα σημερινά δεδομένα θέλει να βάλει μεγαλύτερους στόχους. 



Υ.Γ. Αυτήν την αυτήν τη συνέντευξη την είχα πάρει πριν αρκετό καιρό από τον κύριο Θέμη Καπουζούζη, αλλά για διάφορους λόγους δεν μπόρεσε να δημοσιευθεί τότε. 

Αλλά πιστεύω ποτέ δεν είναι αργά,  είναι μία συνέντευξη που αξίζει να την διαβάσετε, και φυσικά τον ευχαριστώ από καρδιάς γιατί όποτε τον χρειάστηκα ήτανε κοντά μου.





ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ