Μετά τις αποδεσμεύσεις παίρνουν σειρά οι μεταγραφές - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τρίτη 6 Ιουνίου 2023

Μετά τις αποδεσμεύσεις παίρνουν σειρά οι μεταγραφές

 


Του Σάββα Κωνσταντινίδη


Στον ΠΑΟΚ έχουν αρχίσει οι αποδεσμεύσεις, και μέχρι τώρα έχουνε φύγει πέντε ποδοσφαιριστές που έχουν βοηθήσει τον ΠΑΟΚ όλα αυτά τα χρόνια που υπήρξαν ποδοσφαιριστές του, ο λόγος είναι για τους Κούρτιτς, Μπίσεσβαρ, Ολιβέιρα, Καντούρι και Κεντζιόρα.

 

Αυτές είναι οι πρώτες πέντε κινήσεις θεώρησαν στην ασπρόμαυρη ΠΑΕ ότι θα έπρεπε να λύσουν τα συμβόλαια αυτών των ποδοσφαιριστών. Αλλά όπως είναι τα πράγματα θα πρέπει να γίνουν και προσθήκες ποδοσφαιριστών ικανών, που θα μπορέσουν να σηκώσουν το βάρος της φανέλας του ΠΑΟΚ, και αφού φύγανε παίκτες φτασμένοι ποδοσφαιρικά και ηλικιακά, θα πρέπει να έρθουν  οι νεαρότεροι παίκτες αλλά εξίσου καλοί  ώστε να μειωθεί και ο μέσος όρος ηλικίας της ομάδας.

 

Και φυσικά αν προκύψει κάτι τέτοιο αυτοί που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο, ξέρουμε ότι οι ομάδες δεν κτίζονται  από τη μία μέρα στην άλλη, και θα χρειαστεί κάποιος χρόνος ώστε ο δικέφαλος του βορρά να φτάσει να διεκδικεί τίτλος.

 

Έχουν γραφτεί και έχουν ακουστεί πολλά ονόματα πού ενδιαφέρον την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, το μόνο σίγουρο είναι ότι μέσα στις επόμενες ημέρες, θα υπάρχουν αφίξεις με ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ