Στον Άρη Μidea ο Χάρελ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Σάββατο 19 Αυγούστου 2023

Στον Άρη Μidea ο Χάρελ Στον Άρη θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά Αμερικανός καλαθοσφαιριστής Ρόνι Χάρελ, χρόνος παίκτες του Άρη αγωνίζεται σαν small forward, και σαν τριάρι. 

Το νέο απόκτημα του Άρη ήρθε νωρίς το απόγευμα με πτήση από τη Φρανκφούρτη <<Αεροδρόμιο Μακεδονία Θεσσαλονίκης>>, κατά την άφιξη του ήταν χαμογελαστός και χαρούμενος.


Φωτο: Σάββας Κωνσταντινίδης 

Οι δηλώσεις του Xάρελ στο site του arisbc

«Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ και που γνωρίζω κάποιους ανθρώπους από την ομάδα. Είμαι ανυπόμονος να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου. Έχουμε αρκετές προκλήσεις μπροστά μας. Έχω μιλήσει με τον κόουτς και πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να βγάλουμε εις πέρας την αποστολή μας», τόνισε.

Τι γνωρίζει για τον ΑΡΗ Midea; «Αυτό που γνωρίζω για τον ΑΡΗ είναι ότι έχουμε εκπληκτικούς φιλάθλους. Πολλοί φίλοι της ομάδας επικοινώνησαν μαζί μου μέσω των social media. Έχω ακούσει πολλά καλά πράγματα για τους φιλάθλους μας και είμαι ενθουσιασμένος που έχω ήδη επαφή μαζί τους. Αυτό με κάνει να νιώθω ήδη σαν στο σπίτι μου».

Ο Χάρελ έχει μιλήσει εκτενώς με τον Γιάννη Καστρίτη για την επόμενη σεζόν. «Αυτό που μου είπε ο κόουτς είναι ότι περιμένει σκληρή δουλειά. Θέλει να δουλεύουμε με την ψυχή μας για την ομάδα και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν. Δεν μπορούμε να βλέπουμε μακριά, πρέπει να βλέπουμε κάθε μέρα ξεχωριστά».

Τι να περιμένουν οι φίλοι του ΑΡΗ Midea από τον Χάρελ; «Στην ομάδα θα φέρω το πάθος μου για το μπάσκετ. Τη θετική ενέργεια που χρειάζεται κάθε φορά που μπαίνω στο γήπεδο. Ένα από τα δυνατά σημεία μου είναι η άμυνα, μπορώ να αμυνθώ σε πολλές διαφορετικές θέσεις. Το ίδιο και στην επίθεση. Πιστεύω ότι μπορώ να εκπλήξω πολλούς, όχι μόνο στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και στο EuroCup».

Πηγη: ΚΑΕ ΑΡΗΣ

Φωτο: ΚΑΕ ΑΡΗΣ


ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ