Σπύρος Νούσιας: Δεν ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο το σιχάθηκα - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023

Σπύρος Νούσιας: Δεν ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο το σιχάθηκα

 Η σελίδα μας  η Αθλητική Γνώμη φιλοξενεί μία συνέντευξη με τον παλιό ποδοσφαιριστή του Άρη και του Πανηλειακού, όπου μας μιλάει για τον Άρη, αλλά και για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

   


-Πώς κρίνετε την επιστροφή του Άκη Μάντζιου στον πάγκο του Άρη?

 

Σ.Ν. Η επιστροφή του Άκη Μάντζιου είναι η καλύτερη για τον Άρη . Είναι ο άνθρωπος που γνωρίζει καλά την ομάδα το ελληνικό ποδόσφαιρο και τις απαιτήσεις του κόσμου του Άρη που είναι μεγάλη ομάδα.

 

Η χρονιά για τον Άρη αρχίζει τώρα, με βάση το υλικό που διαθέτει η ομάδα που μπορεί να φτάσει

 

Σ.Ν. Με βάση το υλικό η ομάδα πρέπει να είναι μέσα στις τέσσερις θέσεις έχει πολύ καλούς παίχτες που μπορούν να παίξουν ωραίο ποδόσφαιρο και να φέρουν τα αποτελέσματα που ψάχνει η ομάδα .




 -Πόσο θα δυναμώσει κατά τη γνώμη σας η ομάδα του Άρη με την επιστροφή του Μανού Γκαρθία?

 

 Σ.Ν. Η επιστροφή ενός πολύ καλού παίχτη σαν τον Μανού Γκαρθία?  δίνει στην ομάδα μεγάλη ώθηση για να παίξει γρήγορο ποδόσφαιρο και να βρει το εύκολο γκολ.

 

 

-Έχετε αγωνιστεί στην Θεσσαλονίκη και τον Άρη τι είναι αυτό που έχει μείνει χαραγμένο στο μυαλό σας.

 

Σ.Ν.  Ναι έχω αγωνιστεί στην ομάδα αν και έπεσα σε άσχημες καταστάσεις του Άρη αλλά αυτός ο κόσμος μετά το παιχνίδι που κερδίσαμε τον Ολυμπιακό μέσα στο ΟΑΚΑ άλλο πράγμα . Μακάρι να μπορούσα να ήμουν τώρα για να ζω αυτό τον παλμό του κόσμου ... φίλαθλος δεν είμαι αλλά αγαπώ τον κόσμο του Άρη ζουν για το ποδόσφαιρο ...

 

 

- Το ελληνικό ποδόσφαιρο να γίνει καλύτερο και ενδιαφέρον?

 

Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι πίσω στης πράξεις αλλά μπροστά σε ιδέες . Πρώτον υπάρχουν Έλληνες ποδοσφαιριστές που μπορούν να πλαισιώσουν ομάδες μεγάλες αλλά δυστυχώς δεν τους χρησιμοποιούν κρίμα στις ακαδημίες . Θα ήθελα πραγματικά να παίζουν όπως παλιά Έλληνες παίχτες που διέπρεψαν και στο εξωτερικό . Γι'αυτό το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει μείνει πίσω σε πράξεις γιατί οι Έλληνες παίχτες πλέον είναι στα υψηλά στάνταρ του ποδοσφαίρου ενώ εδώ στην Ελλάδα δεν παίζουν .κρίμα και ξανά λέω κρίμα στις ακαδημίες που δουλεύουν μετά νύχτα ταλέντα απεριόριστα αλλά τα καίνε . Γι'αυτό το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι ιστορία ολόκληρη και πάλι δεν μπορείς να το αναλύσεις ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του . Το δεύτερο είναι ότι η διοικούντες τις πρωτοβάθμιας επιτροπής θα έπρεπε να είναι άνθρωποι που έχουν παίξει ποδόσφαιρο και όχι (πολιτικοί).

Η ομάδα που μπορεί να κάνει την έκπληξη είναι ο Άρης γιατί και ομάδα έχει αλλά και κόσμο που βοηθάει κάθε αγωνιστική.

 

-      -  Τι κάνει σήμερα ο Σπύρος Νούσιας, βρίσκεται κοντά στο ποδόσφαιρο

 

Σ.Ν. Ο Σπύρος Νούσιας δεν ασχολείται με το ποδόσφαιρο το σιχαθηκε με όλα αυτά που γίνονται δεν είναι στην ιδεολογία του . Ασχολείται με τη δουλειά του το κυνήγι το ψάρεμα και την οικογένειά του.το ποδόσφαιρο γιαυτον είναι να πηγαίνει να βλέπει πιτσιρίκια να παίζουν ακόμη και σε γειτονιές γιατί εκεί είναι η αγνότητα του θυμίζουν τα παιδικά του χρόνια .


Στο τελείωμα της συνέντευξης μου ανέφερε ο Σπύρος Νούσιας την φράση ότι η ομάδα του Άρη ένα κομμάτι της ποδοσφαιρικής καριέρας μου.

 

Οι φωτογραφίες είναι από το αρχείο του Σπύρου Νούσια

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ