Όσα είπανε οι πρώην παίκτες και προπονητές για την απώλεια του Γιάννη Ιωαννίδη - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2023

Όσα είπανε οι πρώην παίκτες και προπονητές για την απώλεια του Γιάννη Ιωαννίδη

  

Η αθλητική Γνώμη και ο Σάββας Κωνσταντινίδης μπόρεσαν και αλίευσαν δηλώσεις από παλιούς καλαθοσφαιριστές αλλά και προπονητές για την απώλεια του τεράστιου Γιάννη Ιωαννίδη

 

 

Λάζαρος Λέσιτς

 

Έφυγε μεγάλος άνθρωπος και μεγάλος προπονητής ήταν σαν αδερφός  είχαμε δουλέψει 12 χρόνια,  ο Ιωαννίδης ήθελε να με πάρεις στον Ολυμπιακό αλλά εγώ δεν ήθελα να αλλάξω ομάδα.

 

Ηταν μεγάλος  πολεμιστής αφού πολέμησε την αρρώστια του αρκετά χρόνια να έχει καλό παράδεισο.

 

Γιώργος Δοξάκης

 

Έφυγε ο Γιάννης στους ουρανούς για να συναντήσει όλους τους  ανθρώπους του μπάσκετ που βρίσκονται εκεί ψηλά.

Θα έχει καθίσει ανάμεσα στον Πεταλίδη, Κατριό, Ρόκκο, Σπάρταλη, Νάτση κλπ. και θα τους αναλύει θέματα του μπάσκετ και όχι μόνο "γιατί στη ζωή".....

Όσο υπάρχει μπάσκετ θα αναφέρονται στο όνομα και την ιστορία του.

 

Μιχαλης Ρωμανίδης

 

Ο Γιάννης  Ιωαννίδης ήταν ένας σπουδαίος προπονητής μια μεγάλη προσωπικότητα του ελληνικού  Μπασκετ. Αφήσε το αποτύπωμα του στο Ελληνικό Μπασκετ. Παθιασμένος απαιτητικός Ένας άνθρωπος ασυμβίβαστος με την ήττα .Ζητούσε από του παίκτες να τα δίνουν όλα μέσα στο γήπεδο. Ένας άνθρωπος που μπορεί να ήταν σκληρός μέσα στο γήπεδο με τους παίχτες του αλλά εκτός ενδιαφερόταν για τα προβλήματα και ότι μας απασχολούσε.

 

 

Μάνθος Κατσούλης

 

Ο καλύτερος προπονητής Μπάσκετ όλων των εποχών.

Δημιούργησε πρωταθλήτριες ομάδες, αλλά και παίκτες πρωταθλητές!

Η προσφορά του ανεπανάληπτη τόσο σε συλλογικό  όσο και εθνικό επίπεδο.

Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του και η μνήμη του αιώνια.

 

Στράτος Κουκουλεκίδης

 

Θρηνεί η Ελλάδα,το ελληνικό μπάσκετ ο ελληνικός αθλητισμός.

Ο δικός μας <<Ξανθός>> ο  δικός μας άνθρωπος Γιάννης .

Θα μείνεις στην αιωνιότητα  .

Ο μεγαλύτερος προπονητής της Ελλάδος .

Καλό ταξίδι καλό παράδεισο  Γιάννη Ιωαννίδη

 

 

Νίκος Μπουντούρης

Αυτό το κείμενο το έγραψε ο παλιός καλαθοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Νίκος Μπουντούρης πριν 2 χρόνια στα γενέθλια του Γιάννη Ιωαννίδη. Για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις οι παρανοήσεις.

 

 

 

Είναι δύσκολο στα 50 σου να μπορέσει κάποιος να σε εμπνεύσει. Ο Γιάννης Ιωαννιδης είναι ένας άνθρωπος που με ενέπνευσε. Υπήρξαμε πάντα  ως  αντίπαλοι, ποτέ ως συνεργάτες. Τα τελευταία χρόνια είχα την ευκαιρία να μιλήσω κάποιες ώρες μαζί του. Με τιμησε με την παρέα του. Ξέρω ότι βοήθησε πολύ κόσμο.

Συγχώρεσε αρκετούς. Πολέμησε άλλους τόσους. Για εμένα ένας από τους 4 ή 5 ανθρώπους που βοήθησαν το Ελληνικό μπάσκετ. Στις προσωπικές μας στιγμές, κατάλαβα ότι στην ζωή του δεν φοβήθηκε τίποτα.

Τρέλα, γνώση, θάρρος, αλητεία της γειτονιάς; Μπορεί όλα μαζί και πάντα με χαμόγελο. Μου μίλησε πολύ. Όταν του είπα κάτι, με κοίταξε στα μάτια και μου είπε: "μην κωλώνεις θα τους κερδίσεις όλους και όλα". " Γιατί στην ζωή αγόρι μου..." Τον πίστεψα τον coach. Αυτό είναι η μεγάλη δύναμη του. Άσχετα αν κάποιος τον δέχεται ή όχι, αν τον αγάπησε ή τον μίσησε, το σίγουρο είναι ότι όλα τα έκανε με τον δικό του μοναδικό τρόπο. Χρόνια Πολλά Coach.

 Φωτογραφια: ΚΑΕ ΑΡΗΣ

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ