Το κακο τριτο μερος - και τα φάλτσα σφυρίγματα στέρησαν τη νίκη από τον Άρη - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023

Το κακο τριτο μερος - και τα φάλτσα σφυρίγματα στέρησαν τη νίκη από τον Άρη

 



 

Από Σάββα Κωνσταντινίδη

Ο Άρης μπορεί να μην κέρδισε τον Παναθηναϊκό στο Nick galis Hall, πού ήταν σήμερα κατάμεστο και με χαρά η ΚΑΕ Άρης να ανακοινώνει Sold out, με τον κόσμο του Αυτοκράτορα να βγαίνει νικητής.

 

Όσοι παρακολουθήσατε το παιχνίδι από το Παλέ Ντε Σπορ η από τις τηλεοράσεις σας θα είδατε έναν Άρη αρκετά βελτιωμένο από τις προηγούμενες χρονιές, και αυτό θα πρέπει να χρεωθεί κυρίως τον προπονητή της ομάδας Γιάννη Καστρίτη και στο επιτελείο του. Ο Άρης λοιπόν με άμυνα «τανάλια» που θα έλεγα έπνιγε τις επιθέσεις των «πράσινων» αλλά και στην καλή ήμερα που ήταν τα επιθετικά όπλα του Άρη, με τους Τολιόπουλο, Γκίλαντ και Μπάνκστον να σκοράρουν και φυσικά να δίνουν θέαμα σε αυτόν τον υπέροχο κόσμο.

Το  πρώτο ημίχρονο βρίσκει τον γηπεδούχο Άρη να προηγείται 33-32 τον Παναθηναϊκό.

Το 3Ο  δεκάλεπτο ήτανε αυτό που έκρινε το παιχνίδι με την ομάδα του Άρη να δείχνει κουρασμένη και να έχει κακές επιλογές κυρίως επιθετικά, και έδωσε ευκαιρία  στον Παναθηναϊκό να πάρει τη διαφορά που χρειαζόταν.

Αντίθετα στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα οι «κίτρινοι» βρήκαν το καλό τους πρόσωπο θα μπορούσανε να διεκδικήσουν τη νίκη επί των «πράσινων», αλλα τότε υπήρχανε κάποια λανθασμένα σφυρίγματα των ρέφερι, που έκριναν την αναμέτρηση και τον Παναθηναϊκό να φεύγει νικητής με 65-75.


Φωτογραφία: Σάββας Κωνσταντινίδης

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ