Ο Αντρέϊ Κράβαρικ στον Κρόνο Καλαμαριάς! - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2023

Ο Αντρέϊ Κράβαρικ στον Κρόνο Καλαμαριάς! Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την έναρξη συνεργασίας με τον διεθνή αθλητή και προπονητή κ. Andrej Kravárik, ο οποίος θα αναλάβει τη θέση του αθλητικού διευθυντή της Ακαδημίας.

✅Ο Σλοβάκος παλαίμαχος διεθνής πετοσφαιριστής είναι γεννημένος στις 28 Ιουλίου 1971 στην Πιεστανί της Σλοβακίας.
✅Το 2003 απέκτησε την ελληνική υπηκοότητα και στις 19 Απριλίου 2004 η Δ.Ο.Ε. επικύρωσε την αλλαγή υπηκοότητάς του, ανοίγοντάς του το δρόμο για να αγωνιστεί με την Εθνική Ελλάδας στην Ολυμπιάδα της Αθήνας.
✅Διετέλεσε αρχηγός της ομάδας του Ηρακλή Θεσσαλονίκης ενώ αγωνιζόταν με το νούμερο 6 στη φανέλα και με το νούμερο 16 στην Εθνική Ελλάδας.
✅Ξεκίνησε την καριέρα του από την VKP FTVŠ UK Bratislava, με την οποία κατέκτησε δύο πρωταθλήματα Σλοβακίας του 1993 και του 1994. Από την επόμενη περίοδο αγωνίστηκε μέχρι το τέλος της καριέρας του στο ελληνικό πρωτάθλημα με διάλειμμα ενός μόνο χρόνου.
✅Την περίοδο 1994-1995 αγωνίστηκε με τα χρώματα του Π.Α.Ο.Κ. ενώ την επόμενη περίοδο πήρε μεταγραφή για τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Το καλοκαίρι του 1996 αγωνίστηκε για την ομάδα του Ηρακλή, ενώ την επόμενη χρονιά μεταπήδησε στην ομάδα του Άρη με την οποία κατέκτησε το σούπερ καπ της χρονιάς. Το καλοκαίρι του 1998 αγωνίστηκε στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Ιταλίας με την Volley Montichiari όπου ξεκίνησε ιδανικά, αλλά ένα βαρύ διάστρεμμα του στέρησε την θέση βασικού.
✅Το καλοκαίρι του 1999 επέστρεψε στον Ηρακλή όπου παρέμεινε μέχρι και το τέλος της καριέρας του και συνέδεσε το όνομα του με τις επιτυχίες του συλλόγου, τόσο στον ελληνικό χώρο, όσο και σε διεθνές επίπεδο. Με τον Ηρακλή ο Κράβαρικ κατέκτησε πέντε πρωταθλήματα, έξι κύπελλα και τέσσερα σούπερ κάπ, ενώ έφτασε πέντε φορές στο #Final4 του CEV Champions League Volley, όντας τρεις φορές φιναλίστ.
👉Ο ίδιος δήλωσε: «Είναι μεγάλη η χαρά και ιδιαίτερη η τιμή που έκανε ο φίλος και συμπαίκτης μου, Freddy Brooks, να με προσκαλέσει στην ακαδημία του. Θεωρώ ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά και πιστεύω ότι και με τις δικές μου γνώσεις στο άθλημα, θα ανεβαίνουμε επίπεδο μέρα με τη μέρα.
Δε χρειάστηκε πολύ για να αποφασίσω και να αποδεχτώ την πρόσκληση που μου έγινε. Ήξερα για την ακαδημία και αφού ενημερώθηκα για το πρόγραμμα και τον τρόπο των προπονήσεων και των αγώνων της ομάδας, θεώρησα ότι μπορώ να ανταπεξέλθω παράλληλα με τις υποχρεώσεις μου στη Εθνική Σλοβακίας, ως αθλητικός διευθυντής των αναπτυξιακών τμημάτων»

Αντρέϊ…Καλώσηρθες στον Kronos Volley / Freddy Brooks!

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ