Επισκέφτηκε το μουσείο του Άρη ο τεράστιος Ζάρκο Πάσπαλι - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023

Επισκέφτηκε το μουσείο του Άρη ο τεράστιος Ζάρκο Πάσπαλι

 



 

Προχθές (19/11) επισκέφτηκε το Αλεξάνδρειο μέλαθρο και το μουσείο του Άρη ένας μεγάλος πρώην μπασκετμπολίστας ο Μαυροβούνιος Ζάρκο Πάσπαλι, ο οποίος έχει περάσει από την ομάδα του Άρη και μάλιστα κατέκτησε ένα από τα πιο συναρπαστικά και ωραιότερα κύπελλα Ελλάδος με τον Θεό του πολέμου αυτό το 1998.

Ο Ζάρκο Πάσπαλι επικοινώνησε με ανθρώπους του Άρη και θυμήθηκε πώς έγινε αυτή η τεράστια επιτυχία ενώ Μάλιστα ήταν αμφίβολος και να αγωνιστεί.

Ένας από τους σπουδαιότερους Ευρωπαίους καλαθοσφαιριστές όλων των εποχών, που αποτέλεσε βασικό πρωταγωνιστή στην κατάκτηση του ηρωικού Κυπέλλου Ελλάδος το 1998 από τον Άρη, επέστρεψε στον «τόπο του εγκλήματος» 25 χρόνια μετά! Ο Zarko Paspalj, συνοδευόμενος από τον δημοσιογράφο Βασίλη Σκουντή, επισκέφθηκε το Μουσείο Μπάσκετ του Άρη. Τον καλωσόρισαν οι κ.κ. Πέτρος Ράσογλου και Γιάννης Πέγκος, ενώ υπήρξε και μια εγκάρδια συνομιλία με τον πρόεδρο της Άρης Κ.Α.Ε., Χάρη Παπαγεωργίου και τον παλιό του συμπαίκτη, Γιώργο Σιγάλα. Ο κ. Ράσογλου του παρέδωσε εκ μέρους του Aris B.C. Museum μια αναμνηστική πλακέτα και το λεύκωμα “Μέρες Αυτοκρατορίας 1984-1991”. Ο Zarko καθόλη τη διάρκεια της παρουσίας του έδειχνε ιδιαίτερα εντυπωσιασμένος, αναπολώντας τις όμορφες αναμνήσεις του με την ομάδα μας και φυσικά…ΞΑΝΑΣΗΚΩΣΕ το τρόπαιο του ΄98!

Follow Aris B.C. Museum on:
Facebook:

/ aris.bc.museum.official
Instagram:

/ aris.bc.museum.official

πηγή:Aris BC Museum  

 

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ