Στραβοπάτημα για Άρη - άφησε δύο βαθμούς στην έδρα του - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2023

Στραβοπάτημα για Άρη - άφησε δύο βαθμούς στην έδρα του

 



 

Δεν τα καταφερε ο Άρης για την 15η αγωνιστική της super league, και παραχώρησε ισοπαλία στην Λαμία με σκορ 2-2 Κλεάνθης  Βικελίδης.

Ακόμα μία φορά Λαμία σταμάτησε τον Άρη,  και απ'  ότι φαίνεται γίνεται ο κακός δαίμονας για τους Θεσσαλονίκεις.

Με την ισοπαλία αυτή επανήλθαν και τα καγκετρικής σχόλια, από εκείνους που περιμένουν η αγαπημένη τους ομάδα να στραβοπατήσει, για να μπορέσουν οι σχολιάσουν στα ΜΜΕ.

Ποιος μπορεί να πει ότι αυτοί που έχουν την τύχη  του Άρη στα χέρια τους δεν θέλουν το καλό της ομάδος, η ο προπονητής ομάδος και ακόμα και η ποδοσφαιριστές αυτής δεν θέλουνε να κερδίζουν τον κάθε αντίπαλο είτε μικρό είτε μεγάλο,.

Αλλά ας το αφήσουμε αυτό το κεφάλαιο είναι πολύ μεγάλο για μια άλλη φορά.

Αυτό το παιχνίδι τελείωσε και από αύριο θα πρέπει να δούμε τι μπορεί να κάνει ο Άρης, ώστε να γίνει η καλύτερος και πιο δυνατός.

Άλλωστε μετά τις χριστουγεννιάτικες άδειες που θα έχουν οι ποδοσφαιριστές, ο Άρης θα μπεις σε περίοδο μεταγραφών ώστε να γίνουν οι κατάλληλες προσθήκες για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και των πλέι οφ, είδη ο Ρούπ  αγωνίστηκε σήμερα και συνέχεια θα επανέλθει και το αστέρι της ομάδας του Άρη ο Μανού Γκαρθία, και έτσι θεσσαλονίκεις θα έχουν ένα άλλο διαφορετικό προς το καλύτερο πρόσωπο.

Φωτογραφία: ΠΑΕ ΑΡΗΣ

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ