14. 23ηAγωνιστική ΣΧΟΛΙΟ ΧΑΡΗΣ ΓΚΟΥΓΚΟΥΛΙΤΣΑΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2009

14. 23ηAγωνιστική ΣΧΟΛΙΟ ΧΑΡΗΣ ΓΚΟΥΓΚΟΥΛΙΤΣΑΣ


Μια αγωνιστική(23Η) όπου στις καθυστερήσεις ο Εστογιάνοφ έσωσε τα προσχήματα !!Aλλιώς φίλε αναγνώστη όλοι οι αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος θα ήταν UNDER !0,1 ή 2 το πολύ γκολ σε κάθε αγώνα..και αυτά που μπήκαν τα μισά από πέναλτυς..
Το 'κρύο΄ ακόμα έσβησε και το ΄παραμύθι΄ του Έλληνα οπαδού μιας και σε κανένα γήπεδο δεν είχαμε πληρότητα...Στην Ελλάδα SOULD OUT!...κύριοι δεν κοροϊδεύεται κανέναν πιά παρά μόνο τους οπαδικούς στρατούς.. το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι SOLD DOWN....
Στην Αγγλία η διοίκηση της ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ που φέτος είναι από τις κορυφαίες ομάδες ,απαγόρευσε την είσοδο σε οπαδό της που πέταξε αντικείμενο σε βοηθό διαιτητή(είχε σηκώσει την σημαία του σε ανύπαρκτο οφσάιντ που καταδίκαζε την Βίλλα)για πάντα!
Ο ''κύριος΄΄ αυτός ήταν διευθυντής μεγάλης πολυεθνικής,με παχυλό μισθό και αμέτρητες γνωριμίες καθώς και κάτοχος ακριβού εισιτηρίου διαρκείας από το 1977!!!!!!!
Η αγγλική ομοσπονδία τον τιμώρησε με 5ετή απαγόρευση εισόδου αλλά η ομάδα του ,παρόλο που είχε και πολλά ελαφρυντικά λόγω άριστης διαγωγής 32 χρόνια του είπε GO HOME!
Στην Ελλάδα ο συγκεκριμένος κύριος θα έμπαινε με προσκλήσειςς(τζαμπέ) 32 χρόνια,δεν θα τον τιμωρούσε κανείς και θα γινόταν ήρωας στα ερτζιανά και τηλεοπτικά δρώμενα...
υ.γ Η Άστον Βίλλα θέλει να αγωνιστεί σε αυτό που οι άλλοι λένε ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΗΓΚ και όχι στο ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΓΚΡΙΓΚ...
X.Γ

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ