63.ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ 21/22 ΜΑΡΤΙΟΥ 2009 -ΘΕΑΤΡΟ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 19 Μαρτίου 2009

63.ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ 21/22 ΜΑΡΤΙΟΥ 2009 -ΘΕΑΤΡΟ

ΘΕΑΤΡΟ

ΡΑΔΙΟ ΣΙΤΥ(Παρασκευοπούλου 9Τηλ.2310 819 153)
Ο ΜΠΑΚΑΛΟΓΑΤΟΣ Ή ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ.
ΑΠΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ 2009
Μετά την τεράστια επιτυχία, για δυο συνεχόμενες χρονιές, μία από τις καλύτερες ελληνικές κωμωδίες όλων των εποχών ανεβαίνει στο Θέατρο ΡΑΔΙΟ ΣΙΤΥ, βασισμένη στο ομώνυμο θεατρικό των Χρήστου και Γιώργου Γιαννακόπουλου και σε σκηνοθεσία Πέτρου Φιλιππίδη:
ο ΜΠΑΚΑΛΟΓΑΤΟΣ ή ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ.
Στο έργο πρωταγωνιστούν οι: Πέτρος Φιλιππίδης, Τάσος Κωστής, Χριστίνα Τσάφου, Γιώργος Λέφας, Γιάννης Δεγαΐτης, Σπύρος Πούλης, Θάλεια Ματίκα, Αλίνα Κοτσοβούλου, Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, Ειρήνη Τσιάρη, Θανάσης Τσαλταμπάσης.
Ο Ζήκος ο Μπακαλόγατος, αφελής αλλά ετοιμόλογος, δουλεύει στο μαγαζί του κυρ-Παντελή και είναι ερωτευμένος με την Φιφίκα, που για να παίξει μαζί του, προσποιείται ότι ανταποκρίνεται.
Το αφεντικό του, αν και προχωρημένης ηλικίας, είναι τσιμπημένο με την κατά πολύ νεότερή του Λίτσα, και μάλιστα βάζει προξενήτρα να την ζητήσει από τον πατέρα της. Ο Ζήκος τον κοροϊδεύει για την επιλογή του αλλά αυτός δεν πτοείται.
Σε συνεννόηση με τον πατέρα της Λίτσας και ερήμην της ιδίας, προχωρεί στους αρραβώνες. Τα πράγματα όμως δεν εξελίσσονται όπως σχεδιάζουν υπάλληλος και αφεντικό, καθώς εμφανίζονται και άλλο υποψήφιοι γαμπροί…
Το έργο γυρίστηκε για τον κινηματογράφο το 1963, με τεράστια επιτυχία και με ατάκες που εκτοξεύονταν σε ρυθμό πολυβόλου από τον Ζήκο-Κώστα Χατζηχρήστο, στον καλύτερο ίσως ρόλο της καριέρας του!
Σκηνικά: Γιώργος ΓαβαλάςΚοστούμια: Γιάννης ΜετζικώφΜελέτη φωτισμών: Ελευθερία ΝτεκώΜουσική επιμέλεια: Ιάκωβος Δρόσος
ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ : ΤΕΤΑΡΤΗ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9.15 ΜΜΣΑΒΒΑΤΟ – ΚΥΡΙΑΚΗ 6.15 ΜΜ & 9.15 ΜΜ
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 26 € , 25 € & 18

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ