90.ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥΛΗς.... - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 26 Μαρτίου 2009

90.ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥΛΗς....

Δωράκι για τα 100+1! χρόνια πεντακάθαρης ιστορίας σου .

ΑΠΟ LeRoi

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ «ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ» ΟΜΙΛΟΣ


1. Αυτός που εισήγαγε στο ποδοσφαιρικό στερέωμα το "βαλιτσοφόρο παράγοντα" και τον διατήρησε επί δεκαετίες.


2. Αυτός που έγινε εκλεκτός της Χούντας του Παπαδόπουλου και της Δέσποινας και ευνοήθηκε σκανδαλωδώς από την "υψηλή" εύνοιά τους


3. Αυτός που έφτιαξε τους πυλώνες του γηπέδου του Ερυθρού Αστέρα και ποιος ξέρει τι άλλο στη Ρουμανία, Ουκρανία και τις χώρες όπου δραστηριοποιείται ο όμιλος στον οποίο ανήκει.


4. Αυτός που ξεκίνησε τα παραρτήματα τύπου Κορίνθου, Απόλλωνα, Δόξα Δράμας, Αθηναϊκού, και έχει σκορπίσει "προπονητές" πρώην παίκτες του στις περισσότερες ομάδες της Α Εθνικής για ευνόητους λόγους.


5. Αυτός που διατηρεί ακόμη παραρτήματα (ΟΦΗ).


6. Αυτός που δυσφημεί τη χώρα στην Ουέφα γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων του του τις διατάξεις περί πολυιδιοκτησίας

7. Αυτός που ξεκίνησε τις περίφημες "ελληνοποιήσεις" του (μαύρου "Έλληνα" Ντεμέλο, του Αγκουερόπολις, του Νέλσον και άλλων.


8. Αυτός που νεκρανάστησε τον -από το Αιγάλεω- Μπουμπλή στο όνομα του βέρου Ινδιάνου της Αργεντινέζικης Πάμπας, Χουάν Ρότσα.


9. Αυτός που για τον ίδιο λόγο έστησε παράνομο δίκτυο ελληνοποιήσεων για να εκδώσει ψεύτικα διαβατήρια, ψεύτικα πιστοποιητικά γεννήσεων, ψεύτικες αστυνομικές ταυτότητες, ψεύτικα απολυτήρια στρατού σε συνεργασία με ένα στρατό από επίορκους δημόσιους υπάλληλους.


10. Αυτός που έχει καταδικαστεί για τα παραπάνω. Μοναδικός αυτός από όλες τις ελληνικές ομάδες.11. Αυτός που έφερε στην Ελλάδα το "θεσμό" του μπουκαρίσματος στα γήπεδα με πιστόλια, το καβάλημα των κάγκελων " για την προστασία του αθλήματος"


12. Αυτός που απειλεί αστυνομικούς με μετάθεση στα σύνορα όταν δεν κάνουν τα κέφια του αφεντικού ή μπορεί να διατάζει αστυνομικούς να προχωρήσουν σε συλλήψεις.


13. Αυτός που έπαιρνε κύπελλα στο περίφημο στρίψιμο νομίσματος που μόνο ο διαιτητής έβλεπε.


14. Αυτός που μόνη ελληνική ομάδα στην ιστορία του ποδοσφαίρου έχει βρεθεί ένοχος για καραμπινάτη υπόθεση δωροδοκίας (Ορφανίδης με τα λουλούδια που "έσταζαν" χιλιάρικα).


15. Αυτός που για την υπόθεση αυτή δεν υποβιβάστηκε στη Β Εθνική με την ψήφο του μεγάλου αντιπάλου του Ανδριανόπουλου. 16. Αυτός που κινητοποιούσε Ρουμποειδείς αθλητικούς δικαστές να δικάσουν Σάββατα (!) για να τιμωρήσουν παίχτες του Ολυμπιακού. 17. Αυτός που επί δεκαετίες καταλήστευσε το Ελληνικό Δημόσιο με τα περίφημα "μηδενικά συμβόλαια" χωρίς ντροπή και με τις πλάτες του κράτους.
18. Αυτός που διέλυσε εν μια νυκτί τον Πανιώνιο (ένα "λάθος" υπαλλήλου του Πανιωνίου, άφησε 6 (έξι) παίκτες ελεύθερους) μόνο και μόνο για να πάρει το Μαραγκό.19. Αυτός που όποτε σφυρίξει από την Αθήνα, χτυπάνε προσοχή στο Ηράκλειο και στέλνουν με τα σώβρακα όποιον παίκτη θέλει το αφεντικό.
20. Αυτός που μπορεί και κόβει τη μπάλα σε παίκτες ταλέντα σαν τον Γεωργακόπουλο, επειδή δεν έκαναν τα καπρίτσια κάποιων.


21. Αυτός που "φιλοξένησε με τον καλύτερο και επικερδέστερο τρόπο" τους διαιτητές του επαναληπτικού με τη Χόνβεντ στον ιππόδρομο και στα μπουζούκια.
22. Αυτός που προσπάθησε να δωροδοκήσει παίκτη της Λίβερπουλ (Μάρκ Λόρεντσον) σε αγώνα του Κυπέλλου Πρωταθλητριών.


23. Αυτός που έστησε διαιτητή να καταγγείλει δήθεν δωροδοκία (για την οποία η Ουέφα αθώωθωσε... τους Ουκρανούς) με "...γούνες !!!..." από τον αντίπαλό του ώστε να αποβληθεί η αντίπαλος.
24. Αυτός -μοναδική ίσως ομάδα στην ιστορία του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου- που αποκλείστηκε μέσα σε ένα μήνα !!! (Αύγουστο) από δύο διαφορετικές ευρωπαϊκές διοργανώσεις (προκριματικά του Τσ.Λήγκ και Ουέφα)
25. Αυτός που έφερε μετεγγραφές απο ομάδες τις οποίες είχε αποκλείσει (...) προηγουμένως στο Κυπ. Πρωταθλητριών (Φίτος, Ολισαντέμπε)
26. Αυτός που μέχρι πρόσφατα κληρωνόταν στο Κύπελλο Ελλάδας με ομάδες Β και Γ Εθνικής -τυχαίως πάντα- όταν τις κληρώσεις τις έκανε ο εκλεκτός του Δραμουντάνης.


27. Αυτός που "κατάφερε" τη FIBA για πρώτη και μοναδική φορά να ζητήσει συγγνώμη (πρωτοπόρος ΚΑΙ εκεί) από την μπασκετική Μπαρτσελόνα για τον τρόπο με τον οποίο της εκλάπη το Κύπελλο στο Παρίσι.
28. Αυτός που έστειλε μόνιμους "εκπροσώπους" του (Μαυροκουκουλάκη, Καλογερά) στην Ουέφα για να "προστατεύσει" τα συμφέροντά του


29. Αυτός που πρώτος (ΚΑΙ εκεί) έβαζε να παίζει στα μεγάφωνα του κλειστού του οακα γκολ ισπανικής ομάδας απέναντι στον μεγάλο του αντίπαλο. 30. Αυτός που έχει επιστρατεύσει ένα στρατό από δημοσιογράφους και τηλεοπτικούς σταθμούς για να προστατεύσει την εικόνα του ασκώντας από αστεία έως μηδαμινή κριτική στην ομάδα του τριφυλλιού.

31. Αυτός που διατάζει την εκδίωξη δημοσιογράφου αρχισυντάκτη (Ξύδης, Σπόρτάιμ) απο εφημερίδες όταν -κάποια στιγμή- του ασκήσουν κριτική που δεν αρέσει στο αφεντικό.

32. Αυτός που εν έτος 2002 δέρνει μέχρι αίματος διαιτητές με πρωταγωνιστές του ξυλοδαρμού τον επικεφαλής "πρόεδρό" του και παράγοντές του.
33. Αυτός που δεν τιμωρείται για τα παραπάνω αλλά κανονίζει ώστε να εκτίσει την τιμωρία του στα προκριματικά του Κυπ. Ελλάδας με την Κρύα Βρύση, το Κυργιάκι, και την Ελασσόνα. 34. Αυτός που χλευάζει τον ελληνικό λαό με το να αξιώνει να του παραχωρηθεί ΔΩΡΕΑΝ χώρος δισεκατομμυρίων μέσα στην πρωτεύουσα, ενώ δεν του ανήκει ούτε το γήπεδο που έχει τώρα.


Εκδίωξη Λάντος - Μπούκοβι λόγω πολιτικών φρονημάτων.


- Εκδίωξη Ρομαίν Αργυρούδη για τον ίδιο λόγο και λόγους εθνικής ασφάλειας .- Κλήση ποδοσφαιριστή στα κάγκελα απο κυβερνητικό παράγοντα και σύσταση να μη παίζει σκληρά. - Παρακολούθηση παικτών Ολυμπιακού απο ασφάλεια και άσκηση ψυχολογικής(και όχι μόνο) βίας. - Αθλητική δικαιοσύνη Ρουμπή (σε ανοικτή γραμμή με Βαρδινογιάννη)

- Διαιτησία Δέδε-Βουράκη σε αγώνα Παναθηναικού-Ολυμπιακού όπου έναπεντακάθαρο 0-2 μετετράπη με όργια (τι Μπλάθρας και πράσινα άλογα)σε 3-2.
-ΚΛΗΣΕΙΣ δικαστων Σαββατο για να τιμωρισουν τον Σιδερη.

1.Κοριοί και κάμερες στα αποδυτήρια (ΠΑΟ)

2.Καρφιά στο χορτάρι (βάζελοι στον Πανηλειακό)

3.Μάνικα καταβρέχει τον τερματοφύλακα την ώρα του αγώνα (Ελευθερόπουλος, στην Προοδευτική(;))

4.Βαρελώτα σκάνε στο τέρμα ΚΑΙ στην πλάτη του τερματοφύλακα την ώρα του αγώνα (Γιάννου, χειμώνας 2003-4)

5.ο προπονητής χωρίς να αποβάλλεται, παρακολουθεί τον αγώνα όχι στον πάγκο του αλλά από την άλλη γωνία του γηπέδου, όρθιος και μετά αναγκάζεται να αποχωρίσει για να σώσει την σωματική ακεραιότητά του (Μπάγεβιτς 2000-01, στο Χαριλάου(;))

6.Ματς διακόπτεται για 40 λεπτά με υπαιτιότητα του γηπεδούχου και δεν διακόπτεται οριστικά εις βάρος του (ΠΑΟΚ, 2002)

7.Τελευταία λεπτά αγώνα και πρωταθλήματος (όπου το πρωτάθλημα «παίζεται» ακόμη βαθμολογικά, γίνεται με οπαδούς της ομάδας που πάει για πρωτάθλημα ΜΕΣΑ στον αγωνιστικό χώρο που εκβιάζουν το αποτέλεσμα και τη λήξη του ματς με ψυχολογική βία, χωρίς να διακόπτεται το παιχνίδι (βάζελοι, στον Πανηλειακό, 2004)

8.Τρύπι o μάγουλ o ποδοσφαιριστή από επίθεση οπαδών και δεν συμβαίνει τίποτα (Μαυρογενίδης, ΟΦΗ)
9.Σπασμένο από μπουκάλι κεφάλι ποδοσφαιριστή (Μαυρογενίδης, ΠΑΟ)

10.Μας δίνουνε πέναλτι και το παίρνουνε πίσω !!! (μετά από παρέμβαση των θιγόμενων παραγόντων!) (με ΑΕΚ, 2003-04) ? Παγκόσμια καινοτομία


11.Γίνεται πέναλτι και δύο γροθιές στο πρόσωπο από αμυντικό στη μεγάλη περιοχή, και αποβάλεται ο επιθετικός-θύμα (μετά από παρέμβαση αγνώστου παράγοντα που καμία δουλειά δεν είχε στον αγωνιστικό χώρο και συζητά-δίνει εντολή στον διαιτητή) (Κυργιάκος-Τζιοβάνι-Δούρος, ντέρμπι 2004)

12.ο πρόεδρος και ο προπονητής του Παναθηναϊκού κάνουν βόλτες ανενόχλητοι στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου-κόλασης (όπου οι αντίστοιχοι του Ολυμπιακού ούτε γράμμα δεν μπορούν να στείλουν). (Βάζελοι στην Τούμπα)

13. T α 6 λεπτά καθυστέρησης γίνονται 3.5 λεπτά υπέρ της ΑΕΚ για να κρατήσει αποτέλεσμα. Αντίθετα τα 4 λεπτά καθυστέρησης γίνονται 7 λεπτά όταν πρόκειται να ισοφαριστεί ο Ολυμπιακός (σας θυμίζουν κάτι;
14.Ανύπαρκτες καθυστερήσεις κρατούνται στην Ξάνθη, μέχρι να βάλει γκολ ο βάζελος. Μόλις στο 96 ? λήγουν οι καθυστερήσεις. Επειδή ο βάζελος κερδίζει πέναλτι, και γκολ και τον αγώνα
15. ψεύτικα εισιτήρια Αρειανών στον περσινό τελικό μπάσκετ, με βία είσοδος αντιπάλων οπαδών όταν εμάς δεν μας αφήνουν να μπούμε, μεταχείριση των Γαύρων στην Θεσσαλονίκη κι αλλού (μόνο των Γαύρων)...κλπ κλπ
35. Αυτός που επιστρατεύει με ένα απλό κέλευσμα, εκλεγμένους από το λαό βουλευτές για να υποβάλλουν καταγέλαστες επερωτήσεις για το ελληνικό ποδόσφαιρο.
36. Αυτός που έχει δώσει σε εν ενεργεία διαιτητές το δικαίωμα να διατηρούν βενζινάδικα με αποκλειστικότητα (όλως τυχαίως πάντα...) στην επισκευή των βυτίων της AVIN , στην Αργυρούπολη.
Αυτός είναι ο παναθηναϊκός.
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ /Πώς σας φαίνονται αυτά?'έχουν δόση αλήθειας?

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ