198.1η και 3η ΜΑΙΟΥ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τετάρτη 22 Απριλίου 2009

198.1η και 3η ΜΑΙΟΥ

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ.
Δεν είναι αργία είναι απεργία παλεύει η εργατιά. Ξεχάστε τα αυτά. Φέτος την Πρωτομαγιά ξεχνάμε την εργατική τάξη, τους αγώνες της, τα δικαιωματά της. Μην είμαστε και μια ζωή πολιτικοποιημένοι. Το 2009 θα είναι πιο ξεκούραστη εκείνη η μέρα και ανάλαφρη. Οι οθόνες της τηλεόρασης θα δείχνουν Σκαι και το Ελληνικό μπάσκετ θα ξαναζήσει μεγάλες στιγμές. Μετά σου λένε ότι η ζωή δεν κάνει κύκλους.
Τέλη δεκαετίας του ενενήντα ήταν όταν Ολυμπιακός και Παναθηναικός το είχαν κάνει έθιμο να συγκρούονται στον ημιτελικό της Ευρωλίγκα και έπρεπε να έρθει το τελευταίο έτος της δεκαετίας του 2000(πείτε την και zeros φάση έχει) για να ξαναδούμε τέτοιο ματς. 3-1 κέρδισαν και οι δύο την Ρεάλ και την Σιένα. Η Τσσκα σκούπισε την Παρτιζάν και μένει να μάθουμε τον τελευταίο αντιπάλο
...Αγαπάω Μπαρτσελόνα. Μόνο που έχει Ναβάρο φτάνει.
....Ήδη ονειρεύομαι τελικό μεταξύ Παναθηναικού και Μπαρτσελόνα και εκεί ας νικήσει ο καλύτερος.Φέτος δεν είδα και πολύ Ευρωλίγκα. Έλειπε και ο Άρης και ποιος κάθεται να δει τον Πανιώνιο. Πάντως οι δυνατές ομάδες δεν άλλαξαν. Η Τσσκα έχασε τον Παπαλουκά και κατευθείαν χτύπησε άλλη παιχτούρα, τον Πλάνινιτς. Διαφορετικοί παίχτες βέβαια με τον πρώτο να είναι καλύτερος στην οργάνωση και τον δεύτερο στον σκοράρισμα. Πάντως κατά κάποιο τρόπο κάλυψαν το κενό. Κράτησαν και Σισκάουσκας, Χόλντεν, Σμόντις, Λάνγκτον παραμένουν από τα φαβορί. Ας μην ξεχνάμε ότι είναι οι υπερασπιστές του τίτλου. Έχουν και τον Ζήση για να κάνει την βρώμικη δουλειά. Όπως έχουμε εμείς τον Γκαβέλ. Ανόμοια πράγματα συγκρίνω αλλά μου αρέσει να τα σκέφτομαι και να στεναχωριέμαι.

Παναθηναικό και Ολυμπιακό τους ξέρουμε. Ο Νίκολας έχει αρχίσει να δένει πολύ και αν είναι καλός στο final four θα δυσκολέψει πολύ κόσμο. Ο Σαρούνας πάλι χθες έβγαλε μια από τις γνωστές του πάσες στον Μπατίστ, πέταξε και ένα τρίποντο από τα εφτά μέτρα και έδωσε την νίκη ουσιαστικά. Και οι δύο έχουν παίχτες που μπορούν να κάνουν την διαφορά. Μια θα τραβήξει ο Φώτσης μια ο Βασιλόπουλος, μια ο Μπατίστ μια ο Βούισιτς. Σε ουδέτερη έδρα πάντως δίνω προβάδισμα για νίκη στον Παναθηναικό λόγω Ομπράντοβιτς και λόγω συνοχής. Άσε που θα πάρει και κανένα φαλτσοσφύριγμα. Όπως χθες που ακούμπησε ένα νύχι τον αγκώνα του Σπανούλη και κέρδισε τρεις βολές και στο επιθετικό φάουλ πάνω στον Ντόμερκαντ που σφυρίχτηκε αμυντικό και αμέσως η διαφορά πήγε στο -6. Πάντα οι διαιτητές τα αμφισβητούμενα θα τα δίνουν υπέρ της μεγάλης ομάδας. Χρυσός κανόνας είναι αυτός σε όλο τον κόσμο. Τα τελευταία χρόνια ο Παναθηναικός είναι μεγαλύτερος από τον Ολυμπιακό. Όχι ότι έχει ανάγκη από διαιτησία αλλά αν του κάτσει δεν θα πει και όχι.

...Πρόβλεψη έτσι απλά για να υπάρχει. Τελικός Τσσκα - Παναθηναικός και νικητής Παναθηναικός.Αυτό που θέλω να γίνει. Τελικός Μπαρτσελόνα - Παναθηναικός και νικητής ο καλύτερος εκείνη την μέρα. Βασικά την Μπαρτσελόνα θέλω ...

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ