120. απεργία 2/4/09 - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 2 Απριλίου 2009

120. απεργία 2/4/09



Γενική Απεργία


Οι δημοσιογράφοι της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΓΝΩΜΗΣ συμμετέχουν στην Πανελλαδική απεργία της ΓΣΕΕ , της ΕΣΗΕΜ-Θ και της ΕΣΗΕΜ-Θ περιοδικού και ηλεκτονικού τύπου.


Το site δεν θα ανανεωθεί από τις 06:00 το πρωί της Πέμπτης και για 24 ώρες. Η ροή ειδήσεων θα ξεκινήσει και πάλι το πρωί της Παρασκευής (06:00).


Οι αναρτήσεις που μπήκαν σήμερα 05.58 το πρωί είναι μία αναδημοσίευση,το περιοδικό της ΑΕΚ,τα μέχρι τωρα αποτελέσματα του γκάλοπ και η ανάρτιση να μην ενοχλείται άλλο τον Λάμπρο!
-->

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΜ-Θ καλεί τους συναδέλφους να συμμετάσχουν στην εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία που κήρυξε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) την Πέμπτη 2 Απριλίου, σε συντονισμό με το σύνολο των εργαζομένων στην Ελλάδα.

Η απεργιακή κινητοποίηση θα αρχίσει στις 6 π.μ. της Πέμπτης 2 Απριλίου και θα λήξει στις 6 π.μ. της Παρασκευής 3 Απριλίου.

Μαζί με τους συναδέλφους μας σε όλη την Ελλάδα διεκδικούμε:
Να διασφαλιστεί πλήρως η απασχόληση των εργαζομένων του κλάδου και να εγκαταλειφθούν άμεσα όλα τα εξαγγελθέντα σχέδια για μαζικές απολύσεις στις επιχειρήσεις των ΜΜΕ.
Την πιστή τήρηση και εφαρμογή των Συλλογικών Συμβάσεων του κλάδου σε όλους τους απασχολούμενους στις επιχειρήσεις.
Την εξασφάλιση των κοινωνικών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων.




H ανακοίνωση της ΓΣΕΕ:


"Πραγματοποιείται την ΠΕΜΠΤΗ 2/4 ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ της ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ με αιτήματα την απόκρουση των απολύσεων, της ανεργίας, της λιτότητας, των φόρων και των ασφαλιστικών ανατροπών.


Την ημέρα της ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ θα πραγματοποιηθεί Απεργιακή Συγκέντρωση στις 11.00 π.μ στο ΠΕΔΙΟΝ ΑΡΕΩΣ και θα ακολουθήσει πορεία προς τη Βουλή των Ελλήνων.


Για την διευκόλυνση των απεργών, τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς (ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ, ΤΡΟΛΕΪ ΜΕΤΡΟ, ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ) θα πραγματοποιήσουν ΣΤΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ως εξής:


ΜΕΤΡΟ & ΗΣΑΠ: Από την έναρξη της βάρδιας έως 09:00 το πρωί και από 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας


ΕΘΕΛ- ΗΛΠΑΠ: Από έναρξη της βάρδιας έως 08:00 το πρωί και από 22:00 έως λήξη της βάρδιας.


ΤΡΑΜ: 24ΩΡΗ Απεργία Η καθολική συμμετοχή όλων των εργαζομένων ανεξάρτητα της μορφής εργασίας τους (αορίστου ή ορισμένου χρόνου, συμβασιούχοι κ.λπ), των συνταξιούχων και των ανέργων στην απεργία και στα συλλαλητήρια θα είναι η δυναμική και αγωνιστική απάντηση στην ασκούμενη αντεργατική πολιτική και η απαίτηση τους για:


*ΑΠΟΚΡΟΥΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ.*ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ.*ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ- ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ".
το ίδιο ισχύει και για το το οποίο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ που έχει μόνο μία ανάρτιση δες την!

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ