165. ΑΡΗΣ-αυτοκριτική... - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τρίτη 14 Απριλίου 2009

165. ΑΡΗΣ-αυτοκριτική...


ΣΤΗΛΗ¨ enjoy the games



Η παραπάνω φωτογραφία,χωρίς λόγια είναι αναρτημένη στην επίσημη ιστοσελίδα των οργανωμένων οπαδών του ΑΡΗ.


Τί να τα κάνεις τα λόγια.....τα έργα έδειξαν.....

Μπράβο στα παιδιά που κατάλαβαν ότι δεν τους έφταιξε κανένας άλλος!

Τα ηρωικά ξεσπάσματα περί πολέμου και κάθαρσης κούρασαν....

Αυτή είναι η μόνη αλήθεια.Ο ΑΡΗΣ αδίκησε τον εαυτό του.Με λάθη που έγιναν από μέσα.
ΜΕΣΑ στην ιστοσελίδα(σούπερ3) ,λίγα λόγια και καλα
'''Η ομάδα για μήνες ολόκληρους δεν είχε νοοτροπία, ταυτότητα, πειθαρχία και αυτά ακριβώς ήταν η αιτία που μέσα στον αγωνιστικό χώρο το αποτέλεσμα δεν ήταν το (δικαιολογημένως) αναμενόμενο. Και ένα είναι το σίγουρο. Πως φέτος δεν έγιναν πράγματα που έπρεπε να γίνουν, όπως και έγιναν πράγματα που δεν έπρεπε να γίνουν.'''(σουπερ3)

Η ομάδα που ξεκίνησε ώς η μόνη (με Ολυμπιακό βέβαια)που είχε σίγουρη την 5άδα,είναι τώρα εκτός.Στην περιφρονημένη δεύτερη πεντάδα,με ξάνθη,πανθρακικό,αστέρα κτλ.
'''Γιατί όταν ο ΑΡΗΣ έχει το καλύτερο υλικό των τελευταίων 25 χρόνων, υψηλά συμβόλαια, 8.000 διαρκείας, σχεδόν 15.000 κόσμου που μόνιμα βρίσκεται στο Κλεάνθης Βικελίδης και οπαδική παρουσία σε κάθε μήκος και πλάτος και όπου και παίζει η ομάδα, δεν νοείται να φτάνουμε στην 29η αγωνιστική από τις 30, για να δούμε τον ΑΡΗ που έπρεπε να βλέπουμε από την αρχή και σε αρκετούς αγώνες.''(σουπερ 3)

Για να πάει ξανά εμπρός η ιστορική λαοφιλέστατη ομάδα πρέπει να καταλάβει τα λάθη της,να τα αναλύσει και να μην τα ξανακάνει....
''Όσο θυμόμαστε φέτος τον ΑΡΗ, η λέξη που επικρατούσε ήταν «αναστάτωση». Μέσα στα αποδυτήρια, έξω από τα αποδυτήρια, στην προετοιμασία, στους αγώνες. Και αυτό γιατί δεν υπήρξε η παρέμβαση που θα άλλαζε το κλίμα, αφού ο ΑΡΗΣ δεν είναι ομάδα που λειτουργεί με «αυτόματο πιλότο».Η ομάδα αποκλείστηκε από μια άσημη κροάτικη «αντίπαλό» της, δέχθηκε 3 γκολ από τον Εργοτέλη και 4 από τον παναθηναϊκό και τον Αστέρα Τρίπολης, δεν κατάφερε να κερδίσει Εργοτέλη, Αστέρα, Λάρισα στην έδρα της και Πανθρακικό στην Κομοτηνή, έχασε από την Ξάνθη στο Χαριλάου, νίκησε στο «και πέντε» τον ηρακλή και τον Θρασύβουλο στο Βικελίδης και τον ΟΦΗ στην Κρήτη.΄΄(σουπερ3)
Να πάρει του χρόνου την ρεβάνς της....
''Όμως κάποια πράγματα πρέπει να μπαίνουν στη θέση τους, γιατί η χρονιά ήταν πολύ κουραστική και ψυχοφθόρα και κανένας Αρειανός δεν το αξίζει αυτό. Όπως δεν αξίζει να αδικείται, έτσι και δεν αξίζει να βλέπει μια ομάδα που από μόνη της αδικεί τον εαυτό της και δεν κάνει και τίποτα γι’ αυτό.''(σούπερ3)

υ.γ ΤΟ ΔΩΝΗΣ που ακούγεται για προπονητής δεν ακούγεται καλό.

Καταρχήν είναι πρόσφατο αποτυχημένο άσε που η κατάμαυρη(λόγω ομάδας) καρδιά του δεν μπορεί να συγχρονιστεί με αυτή των αρειανών.

ΑΝ είναι για τέτοια λύση ΜΙΧΑΛΙΤΣΙΟΣ και πάλι!!!!!!!!!
XAΡΗΣ ΓΚΟΥΓΚΟΥΛΙΤΣΑΣ

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ