167(154)ΣΦΕΝΤΟΝΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τρίτη 14 Απριλίου 2009

167(154)ΣΦΕΝΤΟΝΑ


ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ
Παρακολουθώ προσεκτικά τον τελευταίο 1,5 χρόνο τις κινήσεις του αντιπροέδρου του Δ.Σ της Μ.Ι.G και μετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟ κ. Ανδρέα Βγενόπουλου.
Σε πολιτικό, επιχειρηματικό, ποδοσφαιρικό επίπεδο.
Τράπεζες, ακτοπλοΐα, Ολυμπιακή Αεροπορία, τρόφιμα, κλινικές, πληροφορική, συνδέουν ένα δίκτυο, χιλιάδων εργαζόμενων στην Ελλάδα. Μία δυνατή ΠΑΕ, δένει πάντα το γλυκό. Εκεί, στην ουσία ανάγκασε την οικογένεια Βαρδινογιάννη να κάνει το αδιανόητο: να του παραχωρήσει μετοχές. Τον κάλεσαν και στη Βουλή, να εξηγήσει τον τρόπο της πώλησης μετοχών του ΟΤΕ, που κατείχε η εταιρία του, στη Deutsche Telecom.
Πλάκα τους έκανε, παρέδωσε μαθήματα management, είπε και το όντως αμίμητο στους 300:
''Είμαι Ελληνας πολίτης, ΕΙΣΤΕ YΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΟΥ''!
Μάλλον το εννοούσε διαφορετικά..Το μέλλον των διαπραγματευτικών ικανοτήτων και των ισολογισμών του, ας το προβλέψουν οι οικονομικοί αναλυτές. Άλλο με ενδιαφέρει. Ο επικεφαλής ενός επιχειρηματικού κολοσσού μπήκε στο ποδόσφαιρο. Έχει και Γιαννακόπουλους μαζί του. Και πως αντιδρούν όλοι οι άλλοι; Οι ομάδες με λαό και ελάχιστο ή καθόλου χρήμα; Χωρίς σύγχρονα γήπεδα και τίτλους; Αράζουν στις προεδρικές τους πολυθρόνες, περιμένοντας το βαρετά μοιραίο, άλλωστε συμβαίνει χρόνια. Τους μένει το λανσάρισμα του ήθους και της αξιοπρέπειας.
Αντί να ψάχνουν νύχτα-μέρα για να φέρουν στο σύλλογο τους, έστω τον μισό Κόκκαλη. Λέσχες, sold out και συναυλίες θα σώσουν την κατάσταση; Τί φοβάστε; Κόβουν και άλλοι μεροκάματο. Παιδική εικόνα παρουσιάζουν όλοι εκτός των 2 της Αττικής. Δε μασάω από 2η θέση και ''τελικός με ΑΕΚ''.
Σφεντόνα vs Hummer..

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ