214-ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Παρασκευή 24 Απριλίου 2009

214-ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙ

του ΧΑΡΗ ΣΤΟΙΚΟΥ
Πριν από ένα χρόνο αν έλεγε κανείς πως ο super 3, η λέσχη, ο Α.Σ ΑΡΗΣ και οι άλλοι που είναι μέσα από την οικογένεια του ΑΡΗ θα ''κυνηγούσαν'' τον πρόεδρο του ΑΡΗ Λάμπρο Σκόρδα, θα τον περνούσαν για τρελό ή θα τον έπαιρναν στο κυνήγι.
Τους τελευταίους μήνες όμως και ειδικά τις τελευταίες μέρες στον ΑΡΗ εξελίσσεται ένας εμφύλιος πόλεμος εναντίον του κ.Σκόρδα και όλων των άλλων της κιτρινόμαυρης οικογένειας λόγος είναι οι επερχόμενες εκλογές της λέσχης για τον νέο πρόεδρο του ΑΡΗ.Είναι φανερό πως κάποιοι δεν θέλουνε τον Σκόρδα ξανά πρόεδρο του ΑΡΗ και έχουν τον λόγο τους, δεν είναι λογικό όμως να βγαίνουν όλοι και με τον χειρότερο τρόπο να απαξιώνουν όλα όσα πρόσφερε στην θητεία του ως πρόεδρος του ποδοσφαιρικού τμήματος.
Σίγουρα έχει κάνει λάθη και το ξέρουν όλοι μέσα στον ΑΡΗ, όμως τα λάθη είναι όλων διότι όλοι στήριζαν τον Σκόρδα ακόμα και όταν τα λάθη ήταν μεγάλα. Ξαφνικά δεν μπορούν να βγαίνουν και να κρίνουν με τόσο άσχημο τρόπο κάποιον που μέχρι πριν λίγο καιρό το παίζανε όλοι φίλοι του και συνεργάτες του.

Τι έγινε δηλαδή μέσα σε λίγο καιρό έπαψε να σκέφτεται για το καλό του συλλόγου ή έπαψε να αγαπάει την ομάδα. Μάλλον τίποτα δεν συμβαίνει από όλα αυτά.Μάλλον κάποιοι ονειρεύονται την καρέκλα του προέδρου και κάνουν τα πάντα για να την αποκτήσουν, χαλάνε ακόμα και φίλιες, ξεχνάνε καταστάσεις του παρελθόντος.
Εκτός κι αν όλα αυτά που ζούμε είναι ένα καλοστημένο παραμύθι που συμμετέχουν όλοι και στόχο έχουν την Λέσχη Φίλων ΑΡΗ.Και εξηγώ αυτό που λέω.
Από τότε που δημιουργήθηκε η λέσχη έχει μόλις 3000 μέλη.Αν λοιπόν τώρα που έρχονται οι εκλογές δεν γεμίσει με κόσμο η λέσχη με την τεταμένη κατάσταση που δημιουργήθηκε ειδικά της τελευταίες ημέρες τότε νομίζω πως θα αποδεχτούν όλοι ότι το εγχείρημα της λέσχης απέτυχε.
Ενώ αν ο κόσμος ''τσιμπήσει'' και πάει να γραφτεί τότε όλα θα κυλήσουν ομαλά και θα συνεχίσει να υπάρχει η λέσχη και φυσικά θα αλλάξει ο πρόεδρος του ΑΡΗ.Λέτε να είναι αλήθεια?Στο κοντινό μέλλον θα μάθουμε...

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ