193.επιστήμονας και δημοκράτης... - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τρίτη 21 Απριλίου 2009

193.επιστήμονας και δημοκράτης...

φωτο Αγιος Αθανάσιος,Καστοριά




εικόνα από pepper.redplanet.gr

Ανάσταση και Πάσχα έκανα στην Καστοριά,μακριά από εκπομπές,μπλοκ,αθλητικά και σκηνοθέτη!
Καθόμουν και απολάμβανα στο ΚΟΖΥ την ηρεμία που προσφέρει το τοπίο που αποτυπώνετε πάνω στα χάλκινα νερά της λίμνης όταν από το τραπέζι μου πέρασε ο Μπάμπης ο γνωστός τηλεοπτικός ΤΡΑ-ΛΑ-ΛΑ που συνόδευε την ΤΣΙΛΑ. Πολύ μαύρη ,αλλά και πολύ ωραία!!!
Προλάβαμε τις συστάσεις ,το πως της αρέσει το ποδόσφαιρο και πάνω που πήγαινα να της εξηγήσω το οφσάιντ ,δίπλα μου κάθισε ένας άγνωστος άνδρας,γύρω στα 40 που άρχισε να μιλάει με ακατάπαυστη ροή.


εικόνα από kourkouti.yooblog.gr

'''-''' τα βάζετε με τον ξάδελφο Χαράλαμπο και ξεχνάτε ότι έχει προσφέρει τα μέγιστα στον ΑΡΗ,''' ήταν οι πρώτες του λέξεις. Ένα μισάωρο μονολόγου αναλώθηκε στο ότι ο Λάμπρος φορούσε από μικρός την κιτρινόμαυρη φανέλα περπατώντας δίπλα στην λίμνη και άλλα τέτοια κατορθώματα...Στο τέλος έκλεισε την συζήτηση(λέμε τώρα) με την εξής φοβερή ατάκα(παράγραφο!)

-τα βάζουν με τον Λάμπρο ,γιατί είναι ο μόνος επιστήμονας,ο μόνος που τελείωσε πανεπιστήμιο και τον φθονούν!!!!!

και συνέχισε...

-ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ τελείωσε μία τεχνική σχολή στην Ανατολική Γερμανία,ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ένα κολέγιο του πατέρα του,ο ΜΑΥΡΟΣ την εθνική Ελλάδος,ο ΒΥΣΣΙΝΙ είχε βίντεο-κλαμπ,ο ΚΡΗΤΙΚΟΣ κρεβατοκάμαρες,ο ΜΠΛΕ είναι τραγουδιάρης,ο ΣΟΥΒΛΑΚΙΑΚΟΣ εργολάβος,οΣΕΡΡΑΙΚΟΣ ρούχα και κλωστές,ο ΚΟΜΟΤΗΝΙΑΚΟΣ εισαγωγαί-εξαγωγαί,ο ΣΚΟΝΤΑΣ πωλητής,ο ΣΜΥΡΝΗΣ έμπορος,...

και μου ανέλυσε έναν προς έναν τους άλλους 15 προέδρους...... -Είναι ρατσισμός να τα βάζουν με την ΜΟΡΦΩΣΗ και με τον ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ Λάμπρο κατέληξε!
Σας παρέθεσα αυτούσια την συνομιλία μας γιατί για μένα ρεπορτάζ είναι η επαφή μου με τον κόσμο. Από εκεί και πέρα όσο και εάν δεν συνηθίζεται στον τύπο της Θεσσαλονίκης θα εκφράσω και άποψη.
Δεν είμαι λοιπόν της άποψης ότι μόνο η πανεπιστημιακή μόρφωση είναι ανώτερη από την ''μόρφωση της ζωής''.Αλλά είμαι υπέρ της.Ανεβάζει τους ανθρώπους και κάνει την κοινωνία μας καλύτερη. Μπράβο λοιπόν στον Λάμπρο για την πανεπιστημιακή του μόρφωση,του αξίζει,όπως του άξιζε η κατακραυγή όταν έμπαινε με την δερμάτινη καπαρντίνα στον αγωνιστικό χώρο...
Το ποδόσφαιρο μας πρέπει να κάνει ένα πέρασμα από την παλιά φουρνιά σε νέους σύγχρονους παράγοντες με παιδεία....
Το πόσο ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ήταν ο Λάμπρος θα φανεί από την διάδοχη κατάσταση...
Άν υπάρξει,είναι ομαλή και προχωρήσει τον ΑΡΗ ,ΝΑΙ τότε ο Λάμπρος ήταν δημοκράτης!
Άν όμως δεν υπάρξει ομαλή ,κατάλληλη διάδοχη κατάσταση,θα πει ότι λειτούργησε ΕΓΩΚΕΝΤΡΙΚΆ,προβάλλοντας σαν δικτατορίσκος τον ΕΑΥΤΟ του και δεν φρόντισε να υπάρξει διάδοχη κατάσταση όπως οφείλει ένας δημοκράτης.
ΓΙΑΤΙ στην ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ,ουδείς αναντικατάστατος!
εικόνα από http://www.exedrasports.gr/
υ.γ.Όταν τελείωσε ο ξάδελφος Λάμπρος η ΤΣΙΛΑ είχε φύγει.....
ΧΑΡΗΣ ΓΚ.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ