194.Με τη σκέψη μόνο στο Κύπελλο" - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τρίτη 21 Απριλίου 2009

194.Με τη σκέψη μόνο στο Κύπελλο"

Μία καλή προπόνηση για τον τελικό του Κύπελλου, ένας αγώνας προετοιμασίας για το μεγάλο ραντεβού. Κάπως έτσι βλέπω εγώ το ματ της Κυριακής με αντίπαλο τον Εργοτέλη στο Ηράκλειο. Ακόμα και τα play off και η δεύτερη θέση λίγη σημασία θα έχουν αν η ΑΕΚ δεν κατακτήσει το κύπελλο.
Μπορεί υπό άλλες συνθήκες να έπρεπε οι παίκτες της ομάδας να μην ασχολούνται αυτή τη στιγμή με το Κύπελλο αλλά με τον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής.Θεωρώ όμως ότι στο μυαλό τους πρέπει να είναι μόνο το Κύπελλο και η επιστροφή της ομάδας στους τίτλους μετά από επτά χρόνια. Με τον ίδιο αντίπαλο, στο ίδιο γήπεδο. Αν οι «κιτρινόμαυροι» φτάσουν στον στόχο τους, τότε.. νομίζω ότι ακόμα κι αν δεν πάρουν τη δεύτερη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League της επόμενης περιόδου, ο κόσμος δεν θα το καταγράψει καν στη μνήμη του.
Το Κύπελλο δεν θα είναι απλώς μία νότα δροσιάς σε μία χρονιά με ακραία καιρικά φαινόμενα. Θα είναι βροχή που θα καθαρίσει το τοπίο. Που θα γεμίσει την ομάδα με ελπίδα μετά από επτά χρόνια… ξηρασίας σε τίτλους. Όσα βήματα προς τα μπροστά και να έγιναν σε οποιονδήποτε τομέα –που έγιναν- τίποτα δεν δίνει όνειρα κι ελπίδες σε μία μεγάλη ομάδα, όσο δίνουν οι τίτλοι.
Αυτοί είναι το… οξυγόνο της. Αυτοί είναι το χθες, το σήμερα και το αύριο. Αυτοί –κατά βάση- γεννούν νέους υποστηρικτές. Αυτοί «τρέφουν» τους παλιούς. Γι’ αυτό λοιπόν νομίζω ότι οι λέξεις «play off» πρέπει να διαγραφούν από την σκέψη των παικτών της ΑΕΚ.
Στο μυαλό και την ψυχή τους πρέπει να υπάρχει χώρος μόνο για τον τελικό του Κύπελλου και τίποτε άλλο.
apo zizanio21

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ