-Η εκδίκηση του ...τραγουδιού! - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Κυριακή 17 Μαΐου 2009

-Η εκδίκηση του ...τραγουδιού!

Όχι, όχι δεν είμαι μετά Χριστόν προφήτης! Δεν περίμενα το αποτέλεσμα για να πω τη γνώμη μου. Από χθες, 2 ώρες πριν τον τελικό, φρόντισα να καταθέσω την άποψη μου ανανεώνοντας το status μου στο facebook:“Να πούμε και μια αλήθεια για απόψε;; Η Νορβηγία έστειλε ...κανονικό τραγούδι!
Ο Rybak στα 23 του παίζει βιολί, συνθέτει το τραγούδι, γράφει τους στίχους και τραγουδάει με απίστευτο πάθος!!
Ο Σάκης στα 23 του έφτιαχνε ...μακαρόνια με κιμά!”
Ευτυχώς λοιπόν σε ένα διαγωνισμό τραγουδιού κέρδισε το …τραγούδι!! Ένα ΜΑΓΕΥΤΙΚΟ τραγούδι που προσωπικά με την μουσική του, τους στίχους του, τη σκηνική του παρουσία …με ταξίδεψε!
Τόλμησαν οι Νορβηγοί δίνοντας την ευκαιρία σε ένα 23χρονο παιδί να δείξει το ταλέντο του και δικαιώθηκαν! Αντίθετα εμείς προτιμήσαμε …πηδήματα και σκισμένα μπλουζάκια!!
Αλλά φέτος τον λόγο είχαν και οι κριτικές επιτροπές που μάλλον δεν αποτελούνται από … «κοριτσάκια» που ουρλιάζουν Saaaaaaakis!!Όχι, όχι δεν έχω κάτι με τον Σάκη. Αντίθετα τον συμπαθώ πάρα πολύ!! Έχει μια θετική στάση απέναντι στη ζωή, προτιμά το χαμόγελο από τη μιζέρια! Τον βλέπεις στην οθόνη και αυτόματα σου περνάει αισιόδοξα μηνύματα!Και παρακολουθώντας σήμερα το πρωί της δηλώσεις του μετά το διαγωνισμό, τον εκτίμησα ακόμα περισσότερο!
Την ώρα που οι …ανταποκριτές των μεσημεριανάδικων βγαίνουν από τη Μόσχα με μαύρες πλεζέρες, χωρίς να έχουν ένα καλό λόγο για το Νορβηγό, ο καθ’ ύλην αρμόδιος αντιμετώπισε με χαμόγελο και αξιοπρέπεια το αποτέλεσμα!! Γιατί μην ξεχνάμε, πρόκειται για ένα πανευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού και όχι ..."εθνική υπόθεση"!ΜΠΡΑΒΟ σου Σάκη, αλλά ευτυχώς χθες κέρδισε το τραγούδι! Είμαι σίγουρος ότι και εσύ κατά βάθος συμφωνείς…
ΥΓ: Υπάρχει και ένας άλλο λόγος που χάρηκα για τη νίκη του Ρίμπακ. Σε δύσκολους οικονομικούς καιρούς, οι Νορβηγοί αποφάσισαν να μην προκαλέσουν… Δεν έφτιαξαν καν βίντεοκλιπ για να στηρίξουν το τραγούδι!
Πόνταραν απλά στο ίδιο το τραγούδι!! Αντίθετα με την …σπάταλη κρατική μας τηλεόραση!
http://redduckling.blogspot.com

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ